Slide
Slide

Най-големият круизен апартамент в света е разкрит и е повече от четири пъти по-голям от средната къща с три спални във Великобритания.

Но въпреки, че една нощ струва колкото $ 11,000 (£ 8,458) за двама души, той е почти напълно продаден за първия си сезон на ветроходство.
The Regent Suite се намира на 14-та палуба на комплексния Regent Seven Seas Splendor, който ще отплава за първи път през февруари 2020 година.
Това е най-големият апартамент на борда на луксозен круизен кораб на 4 433 квадратни метра – напълно намаляващ средния тристаен дом в Обединеното кралство, който се измерва в „лошите“ 947 квадратни метра в сравнение.
Апартаментът се състои от 3 151 кв.м. жилищна площ и огромен балкон от 1292 кв.м. – също най-големият в морето. Но въпреки огромното пространство, има само две спални.
Най-важното, обаче, е леглото на Vividus от Hastens в основната спалня, което струва до $ 200,000 (£ 154,523). Леглото е ръчно изработено в Швеция и марката е обичана от кралски лица.
Гостите могат да се насладят на луксозни удобства като спа център със собствена баня със сауна, парна баня и хидромасажна вана с неограничени безплатни СПА услуги в апартаментите.
И за да са сигурни, че пътуват със стил, има три гардеробни. Отвън, балконът разполага със собствен мини-басейн, както и с просторен кът за сядане. Той също така предлага най-добрите гледки на кораба, с огромна панорама от 270 градуса, отворена за гостите.
Докато цената за нощувка е извън обсега на повечето хора, тя включва много безплатни услуги. Като стандарт гостите ще получат безплатни полети в бизнес класа, личен автомобил и екскурзовод, безплатни перални услуги и дори личен иконом, който да се погрижи за вашите прищевки. Гостите, които отсядат в апартамента, също имат достъп до по-ексклузивни ресторанти на борда и могат да поискат мини барът да бъде пълен с любимите си продукти.

Превод Диана Михайлова, BGtourism.BG

Сподели публикацията