Тел Авив

София. В периода 15-17.05.2023 г. Министерството на туризма, съвместно с посолството на Република България в Държавата Израел и Асоциацията на туристическите агенции и консултанти (ITTAA) в Израел ще организира и проведе Българо-израелски B2B форум в Тел Авив.

Основната цел на събитието е да насърчи сътрудничеството между двете държави на бизнес ниво. Форумът ще бъде платформа за представяне на цялата палитра от видове туризъм, които страната ни може да предложи, както и готови туристически пакети, осъществяването на работни срещи, установяването на нови контакти, презентиране на туристически ниши с неразкрит потенциал.

Основната програма на форума ще се състои на 16 май. От българска страна заминават представители на туристическия бизнес – около 15 човека, а делегацията е водена от заместник-министъра на туризма проф. Мариела Модева. От Израелска страна участие са потвърдили над 50 компании от бранша.
След бизнес закуска утре срещите ще бъдат официално открити от представители на българското и на израелското министерство на туризма, Посолството на Република България в Израел и Израелска асоциация на туристически агенции и консултанти.
Ще бъде представен туристическият потенциал на България и Израел като атрактивни туристически дестинации, предлагащи възможности за бизнес и инвестиции. По време на представянето всеки участник, представител на бизнеса, ще има възможността да направи кратка презентация и да проведе работни срещи.
Сподели публикацията


Официален туристически портал на България Нов СПА хотел в Сапарева Баня | 103° Hotel & SPA