Първи сезон, втори опит: “Съни бийч” се завръща довечера
Първи сезон, втори опит: “Съни бийч” се завръща довечера
Slide
Slide
Slide
Slide

София. Тв сериалът “Съни бийч” се завръща довечера на малкия екран – точно в 21 часа по bTV. В сутрешния блок на медията продуцентът Иван Христов сподели, че лентата ще бъде завъртяна отново – от 1 епизод, след като бе спряна на 4 серия.

Снимките на втория сезон ще започнат след месец.

Зрителите имат възможност да участват в томбола, която да им донесе награда – да присъстват на един снимачен ден край морето. Това може да стане като публикуват в социалните мрежи снимки как си представят лятото с хаштаг #СъниБийч.

“Чрез този филм по непретенциозен начин отправяме сериозни послания”, посочи още Иван Христов, който заедно с Иво Аръков, бяха последните гости на Антон Хекимян като водещ на сутрешния блок. Припомняме Ви, че сериалът се снима в Слънчев бряг и по един интересен начин представя част от атмосферата в най-големия български курорт.

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във Facebook, Instagram, Telegram, LinkedIn, YouTube.

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията