Slide
Slide
Slide
Slide

София. Посетителите на изложението Outdoor & Camping есен 2020 ще имат възможност да участват в играта на Camperisimo и Camping.bg и да спечелят една от 51 награди. Всеки попълнил талон ще участва в игра за 50 броя термочаши с логото на Camperisimo и за голямата награда – дълга уикенд почивка с луксозен кемпер – от петък до неделя. Медийни партньори на събитието са БНР, списание Explorer, информационна агенция bgtourism.bg и списание off-road bg.

За участие в играта е нужно да се попълни талон и да се пусне в специална урна на място на изложението – от 10:00 ч. до 20:00 ч. на 13 септември на паркинга на хипермаркет Метро на бул. Цариградско шосе в София.

На 13 септември в София: Есенното издание на Outdoor & Camping представя за първи път най-новите кемпери и автомобили за туризъм

Печелившите ще бъдат изтеглени на място в 20:00 ч. и обявени на страницата на изложението и във страницата на Фейсбук събитието.

Право да участват в играта имат всички посетители на изложението, които са навършили 18 години към 13.09.2020 г. Защитата на личните данни на участващите е гарантирана.

Най-важните новини от туризма в България тук

Разгледайте възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарски сайт №1 за туризъм в България ТУК

Сподели публикацията