Slide
Slide

София. Посетителите на Outdoor & Camping есен 2020 ще могат да видят на живо нови модели и премиери на кемпери и автомобили за туризъм и свободно време. Изложението ще се проведе на 13 септември 2020 г. – на паркингa на хипермаркет Метро на бул. Цариградско шосе 7-11 км в София. То ще бъде достъпно за посетители от 10:00 до 20:00 часа. Входът е свободен. Медийни партньори на събитието са БНР, списание Explorer, информационна агенция bgtourism.bg и списание off-road bg.

Организаторите посочват, че за първи път на живо в България ще бъде показан кемперът Volkswagen Grand California, който е в продуктовата гама на култовата германска марка от миналата година. Заедно с него ще може да бъде разгледан й по-малкият му събрат – Volkswagen California 6.1, който е на база Transporter.

Премиум марката в класа на ваканционните превозни средства – Hymer, ще бъде представена от два последни модела на база Mercedes Sprinter. Представителите за България от Холидей Мобайл предлагат и

специален подарък при покупка на кемпер – оборудване и аксесоари на стойност 1 000 евро.

От Димбо, дилър на италианския производител на кемпери Laika, ще покажат два от моделите за 2020 година: полуинтегрирания Ecovip 309 S и интегрирания Ecovip 709.

Димар Рент – компания за наем на ваканционни превозни средства ще представи един от кемперите от флийта си – GIOTTIline Sienna и ще предлага от 5% до 15% отстъпка при резервация на място.

От Eldi пък ще показват нагледно на демонстрационен кемпер как работят супер модерните системи за сигурност на руската компания Pandora.

В класовете на туристическите автомобили и тези за свободно време посетителите на Outdoor & Camping есен 2020 ще имат възможност да разгледат редица ванове и пикапи.

Многофункционалният Peugeot Rifter, се отличава с модулност и практичност във версиите си с 5 и 7 места. Отново ще бъде представен пред публиката и изключителният пикап ISUZU D-MAX с отлично пътно поведение при оф-роуд и максимална теглителна сила от 3,5 тона.

На изложението ще бъде показан и модерният SUV хибрид на японците от Subaru Forester e-BOXER.

На място всеки ще има възможност да получи безплатно последния Къмпинг пътеводител на България.

Най-важните новини от туризма в България тук

Разгледайте възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарски сайт №1 за туризъм в България ТУК

Сподели публикацията