Кралят на Тайланд нае цял хотел в Германия, самоизолира се с 20 жени
Кралят на Тайланд нае цял хотел в Германия, самоизолира се с 20 жени
Slide
Slide
Slide
Slide

Гармиш-Партенкирхен. 67-годишният крал на Тайланд Маха Ваджиралонгкорн е наел цял хотел в Германия, за да се изолира с харема си от 20 жени и слугите си. Той често пребивавал в Германия, където има имение на стойност 12 милиона долара до езерото Старнберг. Тези дни той е забелязан да се наслаждава на удобствата на луксозния хотел, карайки колелото си навън с няколко от жените в харема си.

Кралят на Тайланд нае цял хотел в Германия, самоизолира се с 20 жениРазположен в подножието на Алпите в Германия, Grand Hotel Sonnenbichl е кандидатствал пред властите и е получил специално разрешение за настаняване на краля и неговата компания. Хотелът разполага с панорамна гледка към заснежената планинска верига, с достъп до ски дейности и „изискани стаи и апартаменти“.

Кралят на Тайланд нае цял хотел в Германия, самоизолира се с 20 жениС разходките край езерата, наличните канута и СПА съоръжения не прилича на мерките за самоизолация на останалите простосмъртни. Говорител на областната служба на Гармиш-Партенкирхен потвърди, че на Grand Hotel Sonnenbichl е представено изключение, “тъй като гостите са единична, хомогенна група”. Кралят е изпратил 119 слуги обратно в Банкок, защото се подозира, че са заразени с COVID-19, съобщава honey.nine.com.

#ОстанетеСиВкъщи

Сайтът bgtourism.bg с инициатива в подкрепа на туристическия бранш

Разгледайте възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарски сайт №1 за туризъм в България ТУК

Сподели публикацията