Slide
Slide

Туристическият бранш в България и по света е един от най-сериозно засегнатите от разпространението на коронавируса. Принудително затвориха хотели и ресторанти, СПА центрове и всички помещения, които се предоставят като допълнителни услуги в хотелските обекти – фитнес зали, търговски помещения, фризьорски салони и други.
В тази връзка bgtourism.bg дава възможности на всички хотелиери, ресторантьори, туроператори и др., които желаят да презентират своите възможности след края на пандемията, могат да се възползват от нашата трибуна абсолютно безплатно, като за целта е необходимо да изпратят свой ПР материал – рекламен и информационен, придружен със снимки и видео на посочения имейл office@bgtourism.bg.
Целта е повече хора да научат за възможностите на българския туристически бранш, а нашите сънародници да изберат прекрасни места в родината си за своята ваканция. По този начин считаме, че можем да подпомогнем местния туристически бизнес.
Точно преди месец отбелязахме 1 милион души уникални потребители за година. Днес аудиторията на най-бързо развиващата се специализирана медия у нас bgtourism.bg вече нарасна на 1 150 464 уникални потребители според Google Analytics. Вчера новините ни бяха прочетени 93 567 пъти от 33 820 уникални потребители – трибуна, която ще даде възможност на повече хора да научат за възможностите на туристическия бизнес – хотелиери, ресторантьори, туроператори и др. Информациите ще бъдат качени и в профилите ни в социалните мрежи.

Екипът на bgtourism.bg подкрепя инициативите #ЩеСеСправимЗаедно, #ОставамВкъщи и всички, които целят да се спре разпространението на коронавируса и запазването на здравето на населението. Подкрепяме всички мерки на Националния оперативен щаб, правителството и заповедта на здравния министър Кирил Ананиев, като до 29 март офисът на медията остава затворен до второ нареждане. Репортерите на bgtourism.bg ще работят дистанционно, като ще продължим да информираме своите читатели с актуални и интересни новини за обстановката у нас и в чужбина. Нека заедно да се информираме и преоткриваме света!

Разгледайте възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарски сайт №1 за туризъм в България ТУК

Сподели публикацията