Slide
Slide

Варна. „Резервациите за зимния период дават добра надежда. Фокусът ще си останe върху СПА пътуванията – СПА и Медикъл почивките. Това е актуална тема в момента и ефективно може да окаже влияние върху здравето на хората в битката срещу Ковид-19, да подобри имунната система на гражданите. Това трябва да бъде наша национална идея – чрез алтернативни методи и чрез естествени природни ресурси ние може да подобрим нашата имунна система“, заяви по време на туристическото изложение ТУРИЗЪМ ЕКСПО „Дестинация Варна“ търговският директор на „Св. Св. Константин и Елена“ АД Любомир Стамболийски.

От 15 октомври паркирането в курорта „Албена“ ще бъде безплатно, през зимата ще работи хотел „Фламинго гранд“

Любомир Стамболийски (вляво)

Той посочи, че към момента липсва голяма част от MICE сегмента и конферентния туризъм. „Повечето събития, които се случват са сватби и кръщенета и то в ограничени бройки. Това ще продължи до края на октомври, тъй като метеорологичните условия след това няма да позволяват провеждането им на открито. В залите сме ограничени относно обемите, които може да осъществим. Зимата ще бъде отново фокус върху СПА и инидивидуалните клиенти, като се надяваме през януари да се възстановят и корпоративните пътувания“, добави Стамболийски.

„Терма вилидж“ организира звездни вечери с Андреа Баника, Васил Найденов, Тутурутка и Анелия, обяви офертите си за Коледа и Нова година

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube, TikTok

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията