5-звездните хотели на “Терма вилидж” в Кранево привличат гости през зимните месеци основно с балнео и СПА туризъм
5-звездните хотели на “Терма вилидж” в Кранево привличат гости през зимните месеци основно с балнео и СПА туризъм
Slide
Slide
Slide
Slide

Кранево. Ваканционно селище “Терма вилидж” в Кранево, включващо два 5-звездни хотела – “Терма палас” и “Еко Терма”, ще срещне своите гости с едни от най-големите и обичани изпълнители на България и Румъния. Началото на програмата “Вечер на звездата” ще постави румънката Андреа Баника. Нейните хитове през годините завладяха родните ни дискотеки.

Андреа Баника ще гостува на 23 октомври в хотел “Еко Терма”, а на 20 ноември гостите ще се наслаждават на прекрасните и легендарни песни на Васил Найденов.

За резервации +359 882 97 50 56
reservations@thermavillage.com

На 4 декември Тутурутка ще вдигне градуса на настроението, а на 19 февруари 2022 г. гост е звездата на поп-фолка ни Анелия.

Домакините обявиха своята Коледна и Новогодишна програма, като предлагат 30% отстъпка при ранни резервации до 31 октомври 2021 г.

На 30 декември гост-изпълнител е Йордан Йончев (Гъмзата). Гостите на комплекса ще празнуват на Нова година заедно с Борис Солтарийски, а на 1 януари 2022 г. Тутурутка ще бъде в хотел “Еко Терма”, а Теди Генев – в “Терма палас”.


Пакетните цени за Коледа важат за периода от 22.12 до 26.12.2021 г. Домакините предлагат пакетни цени за 3, 4 или 5 нощувки за Нова година и важат за периода от 29 декември до 2 януари 2022 г. Гостите имат възможност да избират настаняване на база нощувка със закуска или ол инклузив, като домакините предлагат богати възможности за СПА процедури по време на престоя. Запознайте се с предложенията тук:

Оферта Коледа в Еко Терма

Оферта Нова година в Еко Терма

Оферта Коледа в Терма палас

Оферта Нова година в Терма палас

“Терма вилидж” се намира само на 30 км от Варна и Добрич, и в непосредствена близост до курорта “Албена”.

*публикация

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube, TikTok

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията