Снимка Руслан Йорданов
Slide
Slide

Албена. От 15 октомври паркирането в курорта „Албена“ ще бъде безплатно. Това съобщи на туристическото изложение ТУРИЗЪМ ЕКСПО „Дестинация Варна“ Маргита Тодорова – директор „Маркетинг и експлоатация“ във ваканционното селище. Ще продължи да има контролиран достъп с бариери до курорта, но посетителите няма да заплащат стойността на паркинга. Това ще даде възможност повече гости през есента и зимата да изберат дестинацията за почивка или разходка в хубавите дни.

През зимния период в Албена ще работи хотел „Фламинго гранд“.

„Балнео и СПА туризмът е фокусът през есенно-зимния период на експлоатация на хотела, който ще бъде отворен. Използваме природните фактури – минерална вода, лечебна кал и др. Разчитаме на организирани мероприятия, но те ще бъдат в по-малък обем. Длъжни сме да спазваме всички предписания и ограничения. Това е риск, който приемаме, за да оставим работещ хотел, но сме и наясно, че не може продължително да оставим затворен целия комплекс при положение, че на летище Варна кацат самолети“, заяви Тодорова.

„Терма вилидж“ организира звездни вечери с Андреа Баника, Васил Найденов, Тутурутка и Анелия, обяви офертите си за Коледа и Нова година

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube, TikTok

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията