Поредно признание за Diplomat Plaza Hotel & Resort, отличен е за най-добър арт и уелнес хотел
Поредно признание за Diplomat Plaza Hotel & Resort, отличен е за най-добър арт и уелнес хотел
Slide
Slide
Slide
Slide

София/Луковит. Diplomat Plaza Hotel & Resort – гр. Луковит, получи наградата за най-добър Арт и Уелнес хотел на 2021 г. Това стана на официална церемония на Българска хотелиерска и ресторантьорска асоциация, която се проведе в Grand Hotel Millennium Sofia София. На тържеството бяха връчени Годишните награди за най-добри постижения в областта на хотелиерството, мениджмънта, ресторантьорството и инвестициите в туризма.

Президентът: Туризмът може да има голям принос в икономическата трансформация на страната

Diplomat Plaza Hotel & Resort, гр. Луковит
Aрт стая Калиномания

Оценката е заслужено признание за целенасочената работа на екипа по надграждане на уелнес дестинацията до висотите на арт и уелнес преживяванията – вплитането на уникалните природни забележителности с уелнес програми сред природата, качествената хотелска услуга с възможността гостите да се потопят в арт-среда.

Пикник сред природата
Уелнес разходка

Diplomat Plaza Hotel & Resort отваря врати през 2006 г. като първия концептуален хотел в България. Вече 15 години иновативни, с индивидуален подход и развиващи не само най-качествената услуга, а най-специалното преживяване.

Уелнес офроуд разходки

Екипът се гордее с поредица от награди, част от които са:

  • Първият концептуален хотел на България за 2006 г.
  • Национална награда за отлична дестинация “EDEN 2010”.
  • Първа награда от конкурса „Български Уеб награди 2012”
  • „ЛЮБИМА МАРКА” 2014г.
  • BEYOND CUSTOMER  SATISFACTION  2014г.
  • Регионален Anti Aging център за 2014г. връчена от  БАХА.
  • Wellness хотел на България за 2021 и 2016 г. и др.

Къде, ако не сред природата „презареждаме“ душата и тялото си, с какво, ако не с изкуство можем да освободим духа си. Воден от тези истини, екипът на Diplomat Plaza Hotel & Resort успешно съчетава Арт и Уелнес преживяванията.

Уелнес дестинация Луковит е високо енергийна зона, богата на природни забележителности:  – емблематичната пещера „ Проходна“, пещера Свирчовица, скалните образования Струпаница и Провътеника.  Тук се намират и реставрираните, древните скални манастири Свети Марина и Свети Никола – Глигора.  Дестинацията се развива непрекъснато – гео парк Искър – Панега вече може да се разгледа и по река Златна Панега с водно колело, каяк или моторна лодка. Златният парк е приказно място  – с уникални каменни къщи, произведения на изкуството,  водни лили и плаваща къщичка.

И всичко това дава възможност почти целогодишно за организиране на тиймбилдинг и анимационни програми на открито и офроуд разходки, сред природата.

Запознайте се с всички актуални предложения на хотела ТУК

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube, TikTok

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията