Slide
Slide

Пловдив. Тази събота и неделя – 27 и 28 ноември, ще бъдат празник за деца в Регионален природонаучен музей – Пловдив. Всички малчугани до 7-годишна възраст ще посещават експозицията безплатно и ще получават подарък минерал!

За удобство на посетителите, в сградата на музея ще има мобилна лаборатория за бързи антигенни тестове за Ковид с валидност 48 часа, които ще осигурят възможност за достъп до експозицията на посетителите над 18 години, които не разполагат със зелен сертификат. Цената на един тест е 10 лева.

Детските уикенди се радват на голям интерес от страна на посетителите, което ни дава стимул да развиваме и обогатяваме идеите за бъдещи подобни инициативи. Посетителите се допускат в сградата при строго спазване на противоепидемичните мерки – задължително поставена предпазна маска на лицето и дистанция.

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube, TikTok

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията