“България Еър” със специална промо кампания до 30 ноември
“България Еър” със специална промо кампания до 30 ноември
Slide
Slide
Slide
Slide

Специалните цени са за всички еднопосочни билети по всички полети на компанията

София. Остават броени дни, в които всеки може да се възползва от специалната промоционална кампанияЗакупи билет между 15 до 30 ноември и лети още по-изгодно с „България Еър“.

Специалните цени от кампанията се отнасят за еднопосочни билети по всички полети на националния превозвач, които да бъдат използвани в периода до края на месец март 2022 г.

Цените за пътуване от Берлин, Ларнака, Лондон и Франкфурт започват от 69 евро в едната посока. Всеки, закупил еднопосочен билет от Мадрид, Цюрих и Прага в периода на кампанията до 30 ноември, може да се възползва от цени, започващи от 79 евро в посока. Пътуванията в едната посока от Париж, Амстердам и Брюксел започват от 89 евро. Посочените цени важат за еднопосочни билети и включват всички такси, 1 бр. ръчен багаж до 10 кг. и 1 дамска чанта или чанта за лаптоп, безплатен check-in и кетъринг на борда.

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube, TikTok

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

 

Сподели публикацията