Slide
Slide

Специалните цени са за всички еднопосочни билети по всички полети на компанията

София. Остават броени дни, в които всеки може да се възползва от специалната промоционална кампанияЗакупи билет между 15 до 30 ноември и лети още по-изгодно с „България Еър“.

Специалните цени от кампанията се отнасят за еднопосочни билети по всички полети на националния превозвач, които да бъдат използвани в периода до края на месец март 2022 г.

Цените за пътуване от Берлин, Ларнака, Лондон и Франкфурт започват от 69 евро в едната посока. Всеки, закупил еднопосочен билет от Мадрид, Цюрих и Прага в периода на кампанията до 30 ноември, може да се възползва от цени, започващи от 79 евро в посока. Пътуванията в едната посока от Париж, Амстердам и Брюксел започват от 89 евро. Посочените цени важат за еднопосочни билети и включват всички такси, 1 бр. ръчен багаж до 10 кг. и 1 дамска чанта или чанта за лаптоп, безплатен check-in и кетъринг на борда.

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube, TikTok

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

 

Сподели публикацията