Slide
Slide

Албена. В ход са резервациите за Коледните и Новогодишни празници в курорта „Албена“. Домакините пуснаха в продажба билети за коледната програма в петзвездния хотел Flamingo Grand Hotel&Spa, на която могат да се насладят всички.

Коледният билет за празничната програма е 15 лева за възрастен и 7 лева за дете, а за посетителите, които желаят да отседнат има специално предложение от 75 лева на човек, което включва нощувка със закуска в Студио Делукс (още за предложението ТУК).

Студио Делукс

Билетът осигурява вход за зала „Ара“, където ще бъдат активностите – а ла карт меню с подбрани сезонни специалитети, развлекателна програма с DJ, детска анимация и дискотека за децата. В курорта приятно ще изненадат своите гости с празнична томбола на 24 декември и с коледни подаръци на 25 декември.

Фламинго Гранд Хотел и СПА 5* изненадва с една специална празнична оферта

Пропускателният режим в Албена е свободен – с контролиран достъп, като това дава възможност на всички гости на курорта да влязат безплатно със своите автомобили и да имат осигурено паркомясто.

Пентхаус във Фламинго Гранд Хотел и СПА 5*

Black Friday: Курортът „Албена“ обяви промо код за отстъпки при резервации до 28 ноември

На плажа ще работи караваната до бар „Ганвие“, където любителите на разходки край морето ще могат да се насладят не само на топли и ароматни напитки, но и на богато меню и здравословни продукти от градините на курорта. Вкусни изкушения ги очакват малки и големи в ресторант „Челебрита“, а всички, които искат да подарят на телата си първокласни процедури, могат да посетят Медика Албена.

Гостите, които имат резервации в Албена, получават и свободен достъп до СПА центъра на хотела и басейна в съсадния хотел Добруджа, с който Flamingo Grand Hotel&Spa има топла връзка.

Запознайте се с всички актуални предложения на курорта „Албена“ в официалната страница на ваканционното селище ТУК

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube, TikTok

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията