Slide
Slide

Албена. Курортът „Албена“ обяви промо код BLACKF15 за отстъпки при резервации до 28 ноември. Всички, които резервират за Новогодишните празници в Албена – за две и повече нощувки, ще получат 15% отстъпка, съобщиха от ваканционното селище. Атрактивното предложение е част от тазгодишната кампания Black Friday, а началото на резервациите вече е дадено.

Flamingo Grand Hotel & SPA 5*

Вижте пълната оферта за Нова година във Фламинго Гранд

Новото предложение ще позволи на всички, които все още не са избрали къде да посрещнат празниците след месец, да запазят своите места на специални цени и да се насладят на приятната обстановка в избрания от тях хотел.

Maritim Hotel Paradise Blue & SPA

Вижте пълната оферта за Нова година в Маритим Парадайз Блу

Тази година Black Friday не идва само със специална отстъпка, но и с подарък за всички, които направят резервация за 3 и повече нощувки: 1 ваучер за 1 процедура в луксозна хидромасажна вана в СПА Център Медика Албена или Senses SPA или 1 ваучер за 1 процедура в кислородна капсула Alpha LED Oxy Spa в СПА Център Медика Албена.

Запознайте се с всички актуални предложения на курорта „Албена“ в официалната страница на ваканционното селище ТУК

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube, TikTok

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията