Slide
Slide

София. Само посетители със зелен сертификат ще бъдат допускани на Немския коледен базар, който бе открит тази вечер в Градската градина в София.

От 19.11. 2021 г. до 21.12.2021г., Коледното градче ще бъде отворено за посетители, всеки ден от 11:00 – 22:00 часа. Аромат на топло вино, щолен, вурстчета и много други кулинарни изненади са приготвили участниците за гостите на базара, който за първи път отвори врати през 2011 г.

Колоритните къщички предлагат уникални ръчно изработени подаръци, коледна декорация, свещи от пчелен восък, плетива, ядки и т.н.

На територията на Немски коледен базар тази година достъпът ще се осъществява само със Зелен сертификат. На място е организирана лаборатория, която е за улеснение на посетителите. Зелен сертификат няма да се изисква за деца под 18 години.

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube, TikTok

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията

Висококачествена Козметика за Здрава Кожа — Dr. Spiller Нов СПА хотел в Сапарева Баня | 103° Hotel & SPA