Св. Св. Константин и Елена
Slide
Slide

Берлин. България отправи силно послание към германските туристи днес, като намери място в едни от най-авторитетните онлайн издания в почти цяла Германия – в Берлин и Мюнхен, както и в Рейнландска област – Дюселдорф и Саарбюкен, Хелмщад…
Berliner Morgenpost, Presseportal, Merkur и др. представиха страната ни като сигурна здравна дестинация.

Euronews показа природните богатства на две от перлите по Черноморието ни – Албена и Св. Св. Константин и Елена

Разнообразието от възможности за почивка в планината, културните и исторически забележителности и кулинарията, както и почивката на плажа в комбинация с природни ресурси стават все по-популярни и търсени сред немските туристи. Все повече туристи в България се убеждават в качеството на съотношението цена-качество и много добре организираните мерки за безопасност и гарантират спокойна и без стрес почивка“, пише Berliner Morgenpost.

Merkur отбелязва, че Черноморието също е популярна дестинация за почивка не само през лятото, но и през есента, тъй като термалните извори бликат директно до морето, а много хотели предлагат модерни и традиционни процедури.

9 чудни места в България, които си заслужава да посетите (видео)

„Благодарим на вицепремиера и министър на туризма г-жа Марияна Николова за подкрепата на проекта „България на немски здравноосигурителен пазар“!
Благодарим на Германо-Българската индустриално-търговска камара за изключително професионалното управление на проекта и подкрепата към каузата!“, заявиха от Българския съюз по Балнеология и СПА туризъм.

Най-важните новини от туризма в България тук

Разгледайте възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарски сайт №1 за туризъм в България ТУК

Сподели публикацията