Стела Балтова
Slide
Slide
Slide
Slide

София. Министърът на туризма доц. д-р Стела Балтова ще участва във виртуална кръгла маса, която ще се състои днес от 11 часа (10 часа немско време).

Онлайн събитието е организирано съвместно между Министерство на туризма и Германо-Българската индустриално-търговска камара в ролята й на „посланик“ и „посредник“ в областта на туризма, с подкрепата на Български съюз по балнеология и СПА туризъм. 

За участие в Кръглата маса са поканени най-големите немски туроператори с цел да се запознаят директно от първа ръка с действащите разпоредби и мерки за сигурност в България за немските туристи. 

Стела Балтова с ясни и разбираеми послания към германските туристи и готовността на България да осигури безопасна ваканция

По време на виртуалната Кръгла маса ще бъдат представени:

– Мерки за сигурност за овладяване на епидемиологичната обстановка в страната, в курортите и в хотелите

– Настоящи разпоредби за влизане в България, както и за отпътуване за Германия

– Диалог и сесия за въпроси и отговори с германските туроператори 

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube.

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията