Slide
Slide

София. В ход са вече записванията за най-новата и есенна програма за най-актуалната дестинация в цял свят – Дубай. Българският туроператор Екзотик Холидей, който вече повече от 10 години подарява щастливи мигове на своите туристи, е подготвил чудесна програма, която може да сюрпризира приятно не само българите, които за първи път ще изберат да отлетят до Емирството и да видят как с часове то се променя, как мощно върви към бъдещето, но и тези, които вече са имали удоволствието поне веднъж да го посетят.

Предложенията на Екзотик Холидей за екскурзия до Дубай дават възможност на българските туристи да изберат своята програма в зависимост от свободното си време, има възможност за настаняване с 5, 6 или 7 нощувки. В програмата е включено и

посещение в най-новата и актуална атракция в Дубай –

The View At The Palm – 360 градусова панорамна гледка на Палмата от 240 метра височина.

Туроператорът ще потопи своите клиенти в магията на откритите пазари на Изтока с обяд в местен ресторант. Планирана е целодневна туристическа обиколка на Абу Даби с включено

посещение на Президентския дворец „Qasr Al Watan”.

Това е най-новата и уникална забележителност в Обединените арабски емирства, за която всички разказват с възторг! Дворец, изпълнен със знание, предлагащ на света първият по рода си поглед върху арабското наследство и управляващите принципи, които оформят историята на Обединените арабски емирства и нейната визия за бъдещето. „Qasr Al Watan“ е повече от дворец, това е обогатяващо пътуване в съвременна обстановка, което разкрива и отразява управлението, знанието и майсторството.

Дубай Есен 2021 с 5 нощувки

Магичното пътешествие включва посещение в най-зеленото и екзотично място – Градините на Дубай, където природа и красотата танцуват през очите на туристите.

Перлата в короната за приключенците е Сафари в пустинята. Неописуемо удоволствие ще достави това офроуд преживяване, тази дива езда по червените пясъчни дюни.

Срамежливо залязващото слънце ще добави мека светлина и романтика, а пустинният пейзаж ще приканва туристите да навлязат все по-дълбоко и по-дълбоко в сърцето на пустинята. След залеза на слънцето участниците в програмата ще пристигнат в бедуински лагер, където ще им бъде сервирана вечерята под открито небе.

Дубай Есен 2021 с 6 нощувки

Пътуването между София и Дубай ще бъде с авиокомпания „Флай Дубай“, а обслужването ще бъде на български език. Професионални гидове ще се погрижат туристите да получат актуална и интересна информация по време на екскурзиите си в Дубай.

Туроператорът максимално гарантира средствата на своите клиенти,

като включва застраховка „Отмяна на пътуване“, в която влизат: Разходите за анулиране на пътуването, както и на разходите за заплатени, но неконсумирани услуги по време на пътуването, ако то е било прекъснато.

Най-добрите цените при първите записвания са от 570 евро

за 5 нощувки, 699 евро – за 6 нощувки и 746 евро – за 7 нощувки. При необходимост българските туристи ще ползват и преференциални цени за PCR тестове.

От Екзотик Холидей не само ще зарадват българските туристи с атрактивни цени до топ дестинацията със златен блясък и пустинно очарование, но и са осигурили настаняване във висок клас хотели – с висока оценка и отлична локация в престижните райони на Дубай.

Дубай Есен 2021 със 7 нощувки

Един от тях е JA Ocean View Hotel 5*, в който гостите ще бъдат с изглед към морето. Хотелът се намира на прочутата пешеходна алея The Walk, предлага уникална гледка към Джумейра Бийч Резидънс (JBR), до плажовете, ресторантите и баровете на Дубай Марина.

Запознайте се ТУК подробно с програмите на Екзотик Холидей през есента в Дубай и планирайте сега своето незабравимо пътуване!

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube.

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията