Slide
Slide

Нашите цели са да запазим здравето на своите гости и служители, както и да постигнем поне 15% повече нощувки в сравнение с предходния сезон, заяви пред Bgtourism.bg Добромир Вълев – управител на Topola Skies Resort & Aquapark

– Здравейте, г-н Вълев. В навечерието сме на откриването на ваканционното Ви селище за новия туристически сезон. Кога ще посрещнете първите си туристи и какво ще предложи Topola Skies Resort & Aquapark на своите гости за Лято ‘2021 г.?
– Първите си гости ще посрещнем на 28 май, основната част от тях ще бъдат от Румъния. Всяка година целим да усъвършенстваме продукта, който предлагаме, а тази година сме подготвили нов детски кът на открито с много забавления за децата. Към него ще има и сцена, за да можем да забавляваме най-малките гости с шоу програми, куклен театър и др. Тази година успяхме и да довършим първоначалния проект за сграда Vita, изградихме 48 нови помещения с уникална гледка към морето.

Комплексът се утвърди като любимо място за семейства заради Аквапарка, който е на територията на Topola Skies Resort & Aquapark, както и заради другите интересни атракциони като Eкшън парка, спортните игрища, въжената линия до морето и други. Какви ще бъдат условията за позването им от гостите Ви този сезон, както и за хора, които не са настанени в комплекса Ви?
– За гостите на комплекса, които ползват нашите all inclusive предложения, аквапаркът, екшън паркът и всички спортни занимания ще бъдат включени в цената за настаняване.

Въжената линия (Zip line) ще бъде на разположение срещу заплащане от 30 лв. на спускане.

Всички атракции могат да бъдат използвани и от външни гости срещу съответното заплащане (за повече информация в сайта тук).

Аквапаркът отваря врати на 15.06, а всички други съоражения ще бъдат достъпни от деня на отваряне 28 май.

Нашите наблюдения са, че Topola Skies Resort & Aquapark е добър избор за пълноценна и спокойна почивка и сред възрастните посетители заради СПА центъра, богатият избор от басейни, както и заради добрата и поддържана инфраструктура, която презарежда туристити с позитивна енергия. Това така ли е?
– Смятаме, че през последните години успяхме да създадем една палитра от емоции, които нашите гости могат да изпитат в комплекса.

Могат да се насладят на пълно спокойствие, заради обширните зелени площи, цветни лехи, алеи от рози, уникалната морска гледка и просторните стаи и апартаменти.

Могат да поглезят сетивата си в нашия СПА център с богат асортимент от съоръжения и терапии. Могат да се насладят и на активна почивка, включваща много спорт, адреналин и забавни игри организирани от нашите аниматори.

Гостите на ваканционно селище „Топола Скайс Ризорт и Аквапарк“ до Каварна знаят как да се забавляват

Най-голямото предимство е уникалната панорамна гледка от комплекса, която често се избира да бъде фон на различни мероприятия и сватбени тържества. Има ли интерес за подобни събития и този сезон?
– Тази година се сдобихме с нова тераса с панорамна гледка, която основно ще използваме за нашите сватбени тържества, но също така и нашите гости ще имат свободен достъп и ще могат да се насладят на прекрасната гледка.

Интересът за събития в момента се засилва, тъй като започнаха да отпадат доста от ограниченията, които спираха хората.

Вече работим и усилено за договарянето на сватбени тържества за 2022 година, като вече имаме потвърдени 10 мероприятия.

Какви специални предложения предлагате в момента?
– В момента имаме специално предложение за периода 28.05 -06.06 (включително) – по случаи предстоящото отваряне. Допълнителната отстъпка за всички типове помещения е 10%, активна е на нашия сайт и чрез нашите партньори. В нашия сайт потребителите могат да се възползвате и от допълнителна 5% отстъпка за онлайн резервации.

Какви ще бъдат Ваши цели през този сезон относно заетостта и безопасността на персонала и гостите Ви?
– Нашите цели са да постигнем поне 15% повече нощувки в сравнение с предходния сезон. Отваряме и по-рано с надеждата за повече туристи. Тази година отново ще спазваме всички наредби и препоръки на министерството на здравеопазването относно безопасността на персонала и нашите гости. Огромните площи в комплекса 55 000 кв.м незастроена площ, при 45 000 кв.м застроена дават на нашите гости допълнително спокойствие.

Разгледайте възможностите за почивка в Topola Skies Resort & Aquapark и запазете своята ваканция в ТУК

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube.

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията