Slide
Slide

Разгледайте всички предложения в списъка за 2020 г. и открийте следващото място за вашата ваканция, която ви очаква.

Purs – Андернах, Германия

Снимка Courtesy of Purs

72-годишният белгийски дизайнер Аксел Вервоорд създава минималистичен интериор с уаби-саби за проекти, вариращи от европейски замъци до къщата на Ким Кардашиян в Лос Анджелис. Purs се намира в малкото немско градче Андернах, на около 80 мили северно от Франкфурт. Имотът с 11 стаи се помещава в разширена канцелария от 1677 г., сега с красиви ремонтирани дървени дъски и каменни плочки, които изглеждат направо като от 17-ти век. Обществените пространства включват ресторант, който спечели две звезди на Мишелин при готвача Кристиан Екхард; стаите предлагат прекрасна смесица от антики.

Стратфордът – Лондон

Снимка Courtesy of The Stratford

В сградата може да наблюдавате хамелеонови фасади, които трептят в синьо или ружово синьо в зависимост от вашата гледна точка. Хотел Стратфорд разполага със 145 стаи, разположени на най-ниските му седем етажа, като това са едно от най-вълнуващите неща в Лондон след Олимпийските игри 2012 г. В лобито на бара може да изпиете своето питие в италианска обстановка под птичи стадо от монохромни хартиени снопове на художника Пол Кокседж.

The Standard — Лондон

Снимка Courtesy of The Standard, London

Пренебрегван шедьовър, отдавна засенчен от готическото великолепие на съседната Сейнт Панкрас, сега е най-горещият хотел в Лондон. Когато влезете в the Standart, вие сте завладяни от доза спокойствие, несравнима в столицата. Декорът от килими по стените в салона до коридора с пайети е описан по различен начин. Той привлича множество от хора, които минават по за коктейл след работа, както и международна клиентела.

Хотел Château du Grand-Lucé – долината на Лоара, Франция

Снимка Roberto Frankenberg

Благодарение на новите собственици – хотелиерите, които възстановяват тази забележителност от XVIII век, сега пътешествениците могат да се присъединят към редиците на Моцарт, Русо. В хотела няма бюро за регистрация, по-скоро гостите се посрещат, когато влизат в портата на двора. Оттам тръгват да потапят във вечни удоволствия.

Lily of the Valley — Сен Тропе, Франция

Снимка Courtesy of Lily of the Valley/The Leading Hotels of the World

В град, който е синоним на супер яхти и плажни клубове, Lily of the Valley – ново уелнес уединение в Сен Тропе – е нещо като аномалия. Дори Филип Старк – дизайнерският ръководител на хотела, вдига вежди, когато за първи път преглежда проекта. Той е разположен на върха на хълма с изглед към плажовете на Gigaro, на 30 минути път с кола от пристанището, но съществува в един собствен свят, фокусиран върху здравето.

Plage Palace – Палава-ле-Флотс, Франция

Снимка Alex Profit/Courtesy of Plage Palace

72-стайният дворец се превърна в невероятна забележителност в старомодния курорт Лангедок на курорта Palavas-les-Flots. Този хотел се превръща в бягство от забързания живот във френската столица. Първата причина е носталгията (тук са прекарали лятото си в детството), а втората е хитър залог, че западната половина на Средиземноморското крайбрежие на Франция е готова да бъде разпръсната. Стаите за гости – всички те имат частни външни тераси – напомнят на стила на лятната къща.

Parilio- Парос, Гърция

Снимка CLAUS BRECHENMACHER & REINER BAUMANN/Courtesy of Parīlio

Слънцето грее по-ярко на някои места от други, а Парос, вторият по големина от Цикладските острови, е едно от онези места-късметлии. С плажове, ресторанти, клубове и антична архитектура могат да съперничат на най-добрите в други части на Гърция. Тридесет и три апартамента, всеки със самостоятелен вътрешен двор, декорирани в прохладни и успокояващи  тонове, с мебели, изработени от местни дърводелци, предлагат подслон от слънцето, с гледка към близките хълмове.

Masseria Torre Maizza – остров Илия, Италия

Снимка Courtesy of Rocco Forte Hotels

Хотел Mezzatorre & Thermal Spa, на остров Ischia в Неаполския залив се извисява на наблюдателна кула от 16-ти век, която беше превърната в хотел през 1981 г. Когато Sciò пое управлението в края на 2018 г се. Обновиха 57 стаи, два ресторанта и термален СПА център с бижута, което им придава елегантни линии и ефектна палитра. Плажният бар и ресторантът, излъчени в нюанси на синьо.

Превод от T+L Габриела Тодорова

Разгледайте възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарски сайт №1 за туризъм в България ТУК

Сподели публикацията