Зарина Догузова - ръководител на Федералната агенция по туризъм в Русия
Slide
Slide

Москва. Шест държави бяха поканени и взеха участие в Международния форум по автотуризъм и караванинг в гр. Суздал. България бе една от страните, заедно с Финландия, Русия, Хърватия, Казахстан и Беларус.

Страната ни беше представена на форума от Катя Жекова – Аташе по туризма и Първи секретар на Посолството на Република България в Русия.

Онлайн презентацията на Катя Жекова

От посолството ни в Москва Жекова представи онлайн презентация на тема „Опит в развитието на къмпинга и караванинга в България и развитие на вътрешния и входящия автомобилен туризъм“. Българският дипломат запозна участниците с актуална информация със съдействието на екипа на Camping.bg, който предостави информация за българските къмпинги, статистика, тенденции, снимков материал, както и Къмпинг пътеводителят на България.

Запознайте се с Къмпинг пътеводител на България 2020, който бе представен на международния форум в Русия

Събитието в град Суздал бе генерална проверка за руснаците, които в периода 29.07 – 07.08.2022 г. в Москва ще домакинстват на 91-то издание на INTERNATIONAL F.I.C.C. RALLY.

Най-важните новини от туризма в България тук

Разгледайте възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – доказан, актуален, авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията