Снимка Руслан Йорданов

Равадиново. Престижният конкурс World Travel Awards отличва за втора поредна година туристическата ни атракция – Замъкът „Влюбен във вятъра“ в Равадиново, като първи  подгласник на победителя.

През годините първата награда са печелили безспорно познати атракциони като Акропола, Айфеловата кула, Окото на Лондон, Музеят на Титаник.

Българският замък на Георги Тумпалов за пореден път е в челото на списъка на кандидатите за „Най-добър европейски атракцион“, което е голям успех и признание за целия ни туристически бизнес.

Собственикът на Замъка Георги Тумпалов получи наградата за туристическа забележителност на годината

Церемонията по награждаването тази година ще бъде в Русия, където Замъкът за първи път ще бъде с отделна специална презентация насочена към гигантите на филмовата индустрия в света.

Вдигат огромна Ботаническа градина в Замъка в Равадиново, атракцията ще посрещне туристите си през пролетта с над 30 000 лалета

Интерес към туристическата ни забележителност – като филмова локация, проявиха вече продуцентски компании от Боливуд и Дисни Студио.

Вижте видео анонса на замъка към фимовите компании:

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във Facebook, Instagram, Telegram, LinkedIn, YouTube.

Разгледай списанието на bgtourism.bg

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Най-важните новини от туризма в България

Сподели публикацията

Хотел Радинас Уей Боровец Нов СПА хотел в Сапарева Баня | 103° Hotel & SPA