Нели Петрова благодари на семейството си и на своите партньори и колеги, с които заедно написаха първите 25 успешни години от приказката на "Ориент '99"
Slide
Slide

София. Българският туроператор „Ориент ‘99“ отбеляза своята 25-годишнина с бляскаво тържество в компанията на приятели, партньори и медии от страната и чужбина. Основателят на компанията Нели Петрова, заедно със своето семейство и колеги, посрещна специалните си гости на звездно парти в хотел „Маринела“ в София.

Нели сияеше в празничната нощ с впечатляващ тоалет, позитивна енергия и с позната ни за всички усмивка, която през годините бе неизменен и верен нейн ориентир по пътя към успеха.

Нели Петрова със съпруга си, с който заедно управляват „Ориент ’99“ по пътя на успеха

През годините фирмата зае своето специално и водещо място на картата на туристическия бизнес в България, благодарение на високия си професионализъм, който ежедневно бе доказван с отдаденост, много труд и без компромиси. През последния четвърт век „Ориент ‘99“ сбъдна хиляди мечти на туристите, осигурявайки им сигурни и качествени дестинации, открояващи се с лукс, комфорт, много добри цени и специално отношение.

Празничната вечер предложи много музика, танци, изненади и подаръци. Началото на тържеството бе поставено от водещия Венсан Петров, който е и популярен от stand-up comedy представлeния.

Венсан Петров

Неговият завладяващ хумор бързо спечели аплодисментите и сърцата на присъстващите, които по-късно бяха разтопени от медения глас на Сандра. Певицата излезе на сцената с Артур, а двамата поднесоха истински букет от български и световни шлагери.

Сандра и Артур забавляваха гостите в празничната вечер

Градусът на настроението вдигна StarBoy AYVON. Талантливият български илюзионист остави без дъх присъстващите в зала „София II“, които бяха омагьосани от ловките ръце и майсторството на звездата.

StarBoy Ayvon

Само преди няколко месеца той силно грееше на финала на „България търси талант“ в ефира на bTV, а тази вечер щедро раздаде своята световна класа.

И ако „Ориент ‘99“ е професионалната любов на Нели и на съпруга й, то StarBoy AYVON е семейната гордост. На юбилея той за пореден път изнесе невероятно шоу пред очите на родителите си, което бе награда и за сетивата на всички гости.

На рождения ден домакините зарадваха своите топ партньори с награди и връчиха грамоти на всичките си служители, които със своята коректност и отдаденост имат специален принос за позитивния имидж на компанията.

Томбола с инфотурове до избрани и изискани хотели на партньори зарадва най-големите късметлии, а красивата вечер завърши с празнична торта.

Очаквайте интервю с Нели Петрова! 

Сподели публикацията