Slide
Slide

София. Нискотарифната авиокомпания Ryanair обяви полети между София и Загреб през ноември на специални цени. Резервациите могат да бъдат направени на сайта на авиокомпанията. Потребителите имат възможност да си закупят билет за общо 9,98 евро в двете посоки – по 4,99 евро за отиване и връщане. Въздушната връзка между двете столици се изминава за 1.20 ч. Полетите през ноември ще бъдат в дните сряда и събота, като при повечето дати билетите са на промоция.

Най-нетърпеливите да си направят разходка до хърватската столица могат да сторят това още на 26 октомври – вторник, но цената на билета към този час е 28 евро.

В Загреб може да се разходите по най-старата улица в града – „Илица“ (Ilica), да посетете битовия пазар на Британския площад, да се качите на най-късия фуникулар в света, да посетите църквата Свети Марк, да напазарувате от пазара Долац. Не пропускайте да преминете по площад Бан Йелачич, да видите Загребската катедрала, да усетите духа на Каменната порта. През годината има и много фестивали и събития, коите са превърнали Загреб в целогодишна туристическа дестинация.

Българин откри дестинация без стрес, историческият първи полет със 180 нашенци дотам е тази събота

За полети през ноември и декември може да намерите билети по 5 евро и до Милано, Бари, Катания, Акаба, Пафос и други дестинации.

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube, TikTok

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията