Тодор Иванов е на остров Сал в очакване на българските туристи
Slide
Slide

Остров Сал/Кабо Верде. 180 български туристи вече са приготвили своите багажи, в които основно фигурират летни дрехи. Точно в 9 часа на 23 октомври – събота, от летището в София те ще отпътуват до остров Сал, ще имат междинна спирка в испанския град Малага за презареждане на самолета. За първи път организирана група с туристи от България отива да събира тен на дългите и просторни плажове в тази нетрадиционна и непозната за страната ни дестинация. Полетът от България до Кабо Верде е първи и исторически, съобщи туроператорът Тодор Иванов.

На острова той вече с огромно нетърпение очаква сънародниците си, за да им разкрие това интересно място, където цари спокойствието и безгрижието, а хората са усмихнати и позитивни. Иванов пристига няколко дни по-рано, за да изпипа и последните детайли относно посрещането.

Виенското колело „Окото на Дубай“ отвори врати със заря и шоу с дронове (видео)

„За мен този полет е една сбъдната мечта. Още в началото на моята кариера в туризма, преди 18 г., исках да развия Кабо Верде като дестинация. Много хора не повярваха в този проект, но постоянността, желанието да го направя и подкрепата на партньорите, с които реализирам това пътуване, стигна дотам днес да говорим за този исторически полет между България и Кабо Верде. Вярвам, че мечтите се сбъдват, когато човек е последователен и ги следва“, сподели пред Bgtourism.bg Тодор Иванов.

Съобщиха откога диагностицираните с антигенен тест ще получават сертификати

Той посочи, че условията са чудесни, а храната много му харесва. „В момента се намирам в италианския хотел, където готвачът е от Италия и всичко е на високо ниво. Това е едно от местата, където човек може да остави сърцето си, защото хората са позитивни, а спокойствието е навсякъде. Девизът на Кабо Верде е „Без стрес!“. Нека всички българи, които се довериха на мен и на партньорите ми, да се отдадат през следващата седмица на релакса и да излязат от стреса на Ковид“, добави Иванов.

Туроператорът призна, че домакините, които притежават не само хотели, но и едни от най-атрактивните забележителности, ще отворят специално за българските туристи своите фабрики за бира и за хляб. Приготвени са и изненади. В момента в Кабо Верде почиват поляци и белгийци, а от началото на декември и туристи от Великобритания и Германия.

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube, TikTok

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията