Slide
Slide

София.  Да получиш повече директни резервации, да продаваш автоматизирано 24/7, да увеличиш онлайн приходите – всичко това е възможно! Какво ще кажете да дадете свободата на гостите да изберат най-удобния за тях метод за плащане и да завършат успешно своята директна резервация  за 30 секунди?

2021 постави основите на ценно партньорство на myPOS & TravelLine Bulgariaуспешна интеграция и синергия на технологични решения!

myPOS „Bussiness-in-a-box“ решениe и несравнимият TL Booking Engine дават нови възможности на хотелиерите и позволяват:

  • генериране на най-изгодните директни продажби с TL Booking Engine, 24/7
  • предоставяне на още една възможност за избор на удобен метод за плащане на резервация за госта и плащане осъществено чрез дебитна, кредитна карта, Apple Pay или Google Pay по защитен път
  • незабавно получаване на суми по резервации по myPOS сметка
  • процес на резервация и нейното плащане – максимално удобни за клиента и увеличени директните продажби от Вашия уебсайт или профил на социална мрежа

Виртуалният ПОС терминал на myPOS е интегриран с модула за онлайн резервации TL Booking Engine на TravelLine и само с няколко лесни стъпки настройвате и активирате интеграцията и за Вашия хотел:

Всички методи на плащане могат да бъдат активни индивидуално за всяка от актуалните оферти на хотелиера. Промяната отнема до 7 секунди и избирате от:

 плащане при настаняване

 плащане при настаняване /гарантирано с банкова карта/

 гаранция с карта

 плащане с банкова карта

 банково плащане за физически лица

 банкова плащане за юридически лица

 Virtual Pos Terminal

 PayPal

 Stripe

 myPOS

Стартирайте продажби чрез най-добрата резервационна машина Booking Engine само за няколко дни!

 Повече информация на https://travelline.bg & https://www.mypos.eu/bg

  • Вашият бизнес ще започне да работи на съвсем ново дигитално ниво!

*публикация

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube, TikTok

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията