Волкан Актан, мениджър продажби на lujo Hotel Bodrum направи презентация
Slide
Slide

В луксозния Lujo Hotel Bodrum всеки гост е посрещан като холивудска звезда

Кристиан ИВАНОВ
София. Приказен свят, в който всяко желание моментално се превръща в реалност, представи на бизнес закуска в София елитният туроператор „Емералд Травел“. Вълшебното място се нарича Lujo Hotel Bodrum. Това е луксозен хотелски комплекс в турския курорт Бодрум, където всеки гост е посрещан като холивудска звезда.
Lujo Hotel Bodrum е в Топ 10 на петзвездните хотели в света“, категорична е Яна Хитова, собственик на „Емералд Травел“.

Яна Хитова и Асен Хитов от „Емералд“ бяха домакини на представянето

Волкан Актан – мениджър продажби в Lujo Hotel Bodrum, представи в българската столица най-ярките атракции, на които ще се радват гостите на хотела през предстоящия летен сезон.
Специален съветник, наречен Joy Adviser посреща всеки новопристигнал още във фоайето на Lujo Hotel Bodrum. Неговата единствена мисия е да направи така, че гостът да бъде обгрижен денонощно и да се наслади на всяка минута от своята ваканция. Joy Adviser е наясно с всяка една възможност за приятно прекарване в огромния комплекс. А тези възможности са толкова много, че е необходимо добро планиране, за да се опита от всичко.

Lujo Hotel Bodrum предлага на своите гости петзвездно изживяване

Плажната ивица на хотела е дълга един километър и е посипана със специален „златен“ пясък. Това е последен писък на модата в морския туризъм. Басейни с прясна и морска вода, аква парк и огромен СПА център са на разположение на гостите. СПА зоната е оборудвана със сауна, парна баня, турска баня, шоков душ, релакс зона.

Снимки: Lujo hotel

Стаите са просторни и модерно обзаведени с всичко необходимо. Подготвена е и приятна кулинарна изненада. Lujo Hotel Bodrum залага на А ла карт ол инклузив. Всяко едно ястие от менюто се приготвя на момента и се сервира на клиента. Основният ресторант на хотела работи денонощно, като има и тематични заведения, предлагащи японска, турска, италианска кухня. А най-хубавото от всичко, е че целият този приказен свят вече е напълно достъпен и за българските туристи.

Сподели публикацията