Снимки Руслан Йорданов
Slide
Slide
Албена. Караваната на плажа в Албена, намираща се до бар „Ганвие“, отново работи и посреща посетителите на комплекса за чаша горещ шоколад и вкусна гофрета.
Още от първия ден десетки гости на комплекса и посетители, които са избрали ваканционното селище за своята разходка, се наслаждават на предложенията на заведението край морето.
Богатото меню дава възможност на клиентите не само да си поръчат топли и ароматни напитки, но и да си оформят вкусен обяд със суджук, шишчета, кебапче или кюфте с пържени картофки.
Край караваната са разположени 12 кабани, които дават възможност на гостите на курорта да се отдадат на удоволствието на красивата морска панорама и спокойствието.
Караваната посреща клиентите с интерасна и закачлива украса за Хелоуин. Весели тикви се усмихват или намигат на посетителите за „Добре дошли!“.
Отворените заведения в курорта позволяват на гостите да си закупят ябълки и круши от градините на Албена, както и вино, сладко, ябълков оцет и ябълков сок – продукти с доказано и утвърдено качество, които са производство на дъщерна компания на „Албена“ АД.
В близост са разположени детски площадки за най-малките, а за любителите на спорта са поставени футболни врати и мрежа за плажен волейбол.
Красивите цветни алеи с есенни цветя, спокойствието и песента на птичките привличат ежедневно посетители за разходка в курорта с велосипедите си, да се наслаждават на есенното море със своите домашни любимци или просто да се разходят в курорта и по морската алея.

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube, TikTok

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията

Висококачествена Козметика за Здрава Кожа — Dr. Spiller Нов СПА хотел в Сапарева Баня | 103° Hotel & SPA