Slide
Slide

Албена. Курортен комплекс „Албена“ обяви изпълнителите си за Нова година. Ваканционното селище организира празнична Новогодишна вечер на 31 декември срещу 1 януари в четири различни зали в двата си петзвездни хотела „Фламинго гранд“ и „Маритим Парадайз блу“. Гостите ще бъдат забавлявани от група „Сигнал“, Тони Димитрова, Михаела Филева, Таня Боева, Ивайло Колев, съобщи днес представителят на „Албена“ АД Драгомир Ивановски по време на туристическото изложение ТУРИЗЪМ ЕКСПО „Дестинация Варна“. Ще има DJ програма, като домакините отново ще се погрижат за най-малките си гости, осигурявайки анимационна програма за деца.

Нова Година във Flamingo Grand Hotel & SPA 5*

Нова Година в Maritim Hotel Paradise Blue & SPA 5*

От началото на Ковид-пандемията ваканционното селище е сред примерите в политиката си срещу разпространението на коронавируса както сред служителите си, така и сред гостите. От „Албена“ споделят, че с цел запазване на здравето на всички ще продължат да спазват противоепидемичните мерки, наложени от здравните власти. Ще се допускат ваксинирани и преболедували, като това може да се удостовери с валиден сертификат, както и посетители с антигенен или ПСР тест.

От 15 октомври паркирането в курорта „Албена“ ще бъде безплатно, през зимата ще работи хотел „Фламинго гранд“

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube, TikTok

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията