Slide
Slide

Албена. Паркирането във ваканционно селище „Албена“ е безплатно от средата на октомври. Ще продължи да има контролиран достъп с бариери до комплекса, но посетителите няма да заплащат стойността на паркинга. Това ще даде възможност повече гости през есента и зимата да изберат дестинацията за почивка или за разходка в хубавите дни.

Всички актуални предложение на курорта „Албена“ може да разгледате тук – ОФЕРТИ!

Ето какво може да предложи Албена през есента.

Настаняване в хотел „Фламинго гранд“

5-звездният хотел „Фламинго гранд“ отново посреща гости през есента и зимата, след като световната пандемия затвори и ограничи много от хотелите в страната година по-рано.

Курортът „Албена“ обяви изпълнителите си за Нова година

Хотел „Фламинго Гранд“

Хотелът е подходящ не само за уютна и спокойна почивка, но и за дистанционна работа, провеждане на събития, съгласно заповедите на здравните власти, спорт и СПА и др. Ресторантът е любимо място за гостите на комплекса.

Здраве и СПА

В непосредствена близост до хотела се намира „Медика Албена“. Топлата връзка между двата обекта позволява на гостите по халат да отидат за своите здравословни и СПА процедури при местните и доказани специалисти.
Балнеолечение, водолечение, калолечение, електролечение, фитотерапия, масажи, кинезитерапия, кислородна кампуса, вътрешен басейн с минерална вода, парна баня, сауна, невероятни козметични процедури за лице и тяло, обвивания с билки и водорасли, суха флотация и ултразвукова кавитация са малка част от богатите балнео и СПА възможности в „Медика Албена“ и в СПА центъра във „Фламинго Гранд“.

Медицински Център Медика-Албена предлага, както балнеолечебни и уелнес програми за здраве и красота, така и комплексни здравни услуги, прием по НОИ и Здравна Каса.

Заведения в курорта

Топли и ароматни напитки посрещат гостите на Албена през есенните дни в ресторантите в комплекса. Сред предпочитаните места за вкусна кухня и питиета са ресторант „Челебрита“, ресторант Essentials и Лоби Бар във „Фламинго Гранд“, ресторант „Горски кът“, а от месец ноември и ресторант „Калиопа“. От 22 октомври 2021 г. всеки петък, събота и неделя ще работи и Караваната на плажа до бар „Ганвие“. Комплексът, който е предпочитана дестинация за семейства, е включил в своите предложения и СПА брънч на атрактивни цени за делнични и уикенд пакети. Те са безплатни за децата до 6-годишна възраст и с над 50% отстъпка за децата от 6 до 14 години.

СПА Брънч във Flamingo Grand Hotel & SPA 5*

Събития

Албена предоставя уникални възможности за организиране на успешни корпоративни и спортни събития. Домакините осигуряват на своите партньори модерно оборудване, удобство и стил. В комплекса има възможност за организиране на конференции, конгреси, симпозиуми, семинари, обучения, тиймбилдинги, медийни събития, срещи и лични празници – сватби, юбилеи, кръщенета, рождени дни. От 18 октомври курортът ще бъде домакин на футболна квалификация за девойки, която е от календара на УЕФА.

Спорт

Комплексът е известен с богатите си предложения за спорт по всяко време на годината. Гостите на Албена могат да разнообразят своя престой с тенис, електрически велосипеди, конна езда и др. Курортът е подходящ за спортни активности не само за професионалисти, но и за любители. Футболните игрища и спортната зала дават възможност за удължаване на сезона за инвидуални и групови занимания, а в басейна с полуолимпийски размери, намиращ се в хотел „Добруджа“, функционира училище по плуване. На разположение е и стадион с изкуствена трева в комплекса, който се предлага под наем за игра от любители на футболния спорт.  Настаняването в комплекса може да се комбинира с голф игра на професионалните терени в близост или посещение на туристическите обекти в региона. На плажа и в парковата зона са разположени 5 кросфит площадки, които могат да се използват свободно от посетителите на курорта.

Всички актуални предложение на курорта „Албена“ може да разгледате тук – ОФЕРТИ!

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube, TikTok

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията