Slide
Slide

Албена. Два футболни турнира от календара на УЕФА ще се проведат в курорта „Албена“ през следващите седмици. От 18 до 27 октомври ваканционното селище ще домакинства на квалификации при девойките до 19-годишна възраст. Участие в срещите ще вземат отборите на Казахстан, Литва, България и Гърция. Отборите пристигат днес, а по програма първите срещи са от 20 октомври.

От 8 до 18 ноември на футболните терени в комплекса, които се намират в отлично състояние, сили ще премерят и младежите до 19-годишна възраст. В спортната проява ще се включат съставите на Ирландия, Босна и Херцеговина, Лихтенщайн и България.

Домакините и организаторите на турнирите са взели всички необходими противоепидемични мерки и изисквания, наложени от здравните власти срещу разпространението на Ковид-19. Всички участващи отбори ще бъдат настанени в 5-зведния хотел „Фламинго Гранд“, който работи в комплекса и посреща гости.

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube, TikTok

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията