Албена домакинства на две футболни квалификации от календара на УЕФА
Албена домакинства на две футболни квалификации от календара на УЕФА
Slide
Slide
Slide
Slide

Албена. Два футболни турнира от календара на УЕФА ще се проведат в курорта „Албена“ през следващите седмици. От 18 до 27 октомври ваканционното селище ще домакинства на квалификации при девойките до 19-годишна възраст. Участие в срещите ще вземат отборите на Казахстан, Литва, България и Гърция. Отборите пристигат днес, а по програма първите срещи са от 20 октомври.

От 8 до 18 ноември на футболните терени в комплекса, които се намират в отлично състояние, сили ще премерят и младежите до 19-годишна възраст. В спортната проява ще се включат съставите на Ирландия, Босна и Херцеговина, Лихтенщайн и България.

Домакините и организаторите на турнирите са взели всички необходими противоепидемични мерки и изисквания, наложени от здравните власти срещу разпространението на Ковид-19. Всички участващи отбори ще бъдат настанени в 5-зведния хотел „Фламинго Гранд“, който работи в комплекса и посреща гости.

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube, TikTok

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията