Slide
Slide

София. Две дати за Дубай ще реализира АБАКС, научи bgtourism.bg от маркетинг мениджъра на АБАКС Георги Пасев. Туроператорът ще отведе българските туристи до любимата им дестинация на Изток на 9 и 16 декември.

Седемдневните пакети са на цени от 1 248 лева на човек за нощувка и закуска, а предложението за четиризведния хотел Avani Ibn Batutta е на неустомо.

„Предлагаме най-добрата оферта на пазара цена – качество. Партнираме с посрещащата фирма на TUI -Travco, както за повечето наши дестинации, което позволява немско качество на ексклузивни цени!

Включили сме всички предпазни мерки и съображения, от които българските туристи могат да имат притеснения.

Нашите клиенти ще получат медицинската застраховка с покритие на Ковид 19, застраховка „Отмяна на пътуване“ с покритие на Ковид 19, PCR тест, включен в цената, и разбира се – протокол „Максимална сигурност при пътуване“, заяви Пасев.

В Дубай откриха най-големия фонтан в света

Той посочи, че българските туристи ще получат безплатен шатъл до плажа. Хотелът е точно до метрото, като това ще позволи на гостите да се насладят на топлите вечерни разходки до късно, а феновете на шопинга ще имат възможност да поглезят себе си в съседния до хотела мол Ibn Battuta.

„Компанията ни дава възможност на нашите туристи да бъдат максимално спокойни за своята сигурност по време на пътуването, както и че сумите им са гарантирани при условие на Ковид-19“, добави Пасев.

Запознайте се с офертата ТУК

Най-важните новини от туризма в България тук

Разгледайте възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – доказан, актуален, авторитетен и независим източник на информация!

2 години bgtourism.bg – над 2 милиона читатели!

Сподели публикацията