София. Две дати за Дубай ще реализира АБАКС, научи bgtourism.bg от маркетинг мениджъра на АБАКС Георги Пасев. Туроператорът ще отведе българските туристи до любимата им дестинация на Изток на 9 и 16 декември.

Седемдневните пакети са на цени от 1 248 лева на човек за нощувка и закуска, а предложението за четиризведния хотел Avani Ibn Batutta е на неустомо.

„Предлагаме най-добрата оферта на пазара цена – качество. Партнираме с посрещащата фирма на TUI -Travco, както за повечето наши дестинации, което позволява немско качество на ексклузивни цени!

Включили сме всички предпазни мерки и съображения, от които българските туристи могат да имат притеснения.

Нашите клиенти ще получат медицинската застраховка с покритие на Ковид 19, застраховка „Отмяна на пътуване“ с покритие на Ковид 19, PCR тест, включен в цената, и разбира се – протокол „Максимална сигурност при пътуване“, заяви Пасев.

В Дубай откриха най-големия фонтан в света

Той посочи, че българските туристи ще получат безплатен шатъл до плажа. Хотелът е точно до метрото, като това ще позволи на гостите да се насладят на топлите вечерни разходки до късно, а феновете на шопинга ще имат възможност да поглезят себе си в съседния до хотела мол Ibn Battuta.

„Компанията ни дава възможност на нашите туристи да бъдат максимално спокойни за своята сигурност по време на пътуването, както и че сумите им са гарантирани при условие на Ковид-19“, добави Пасев.

Запознайте се с офертата ТУК

Най-важните новини от туризма в България тук

Разгледайте възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – доказан, актуален, авторитетен и независим източник на информация!

2 години bgtourism.bg – над 2 милиона читатели!

Сподели публикацията


Спа Хотел Спартак, Сандански Нов СПА хотел в Сапарева Баня | 103° Hotel & SPA