Пловдив. Блогърите Ан и Клеменс от Берлин се разходиха из най-емблематичните места в Стария град на Пловдив днес, съобщиха от общинската администрация. Заедно те пътуват по света и споделят своите приключения в социалните мрежи.

Днес те са в Пловдив, а по време на разходката си директорът на ОИ „Старинен Пловдив“ Богомил Грозев им показа някои от най-интересните кътчета в Стария град, сред които Античният театър, красиво изрисуваната къща „Клианти“, музейната аптека „Хипократ“ и др.

Посещението на двойката блогъри е част от инициативата на Министерството на туризма, която има за цел да промотира България като атрактивна туристическа дестинация.

С помощта на една от най-големите комуникационни групи в света – Havas, Министерството на туризма представя България като бранд. Държавната кампания включва посещение на популярни инфлуенсъри и блогъри от цял свят, които да споделят интересни истории и снимки от прекараното време тук.

Приключенията на Ан и Клеменс в България можете да следите в техните социални мрежи:

📲Фейсбук: https://www.facebook.com/travellersarchive
📲Инстаграм: @travellersarchive
💻и в техния сайт: https://travellersarchive.com/

Най-важните новини от туризма в България тук

Разгледайте възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – доказан, актуален, авторитетен и независим източник на информация!

2 години bgtourism.bg – над 2 милиона читатели!

Сподели публикацията


Спа Хотел Спартак, Сандански Нов СПА хотел в Сапарева Баня | 103° Hotel & SPA