Една от двете изложбени зали
Slide
Slide

София. Точно в 9 часа днес започва второто виртуално издание на Международната туристическа борса HOLIDAY&SPA EXPO. Потребителите могат да получат над 300 атрактивни оферти от участниците.

Входът в изложението е безплатен чрез сайта TRAVEL MARKET с регистрация, която дава възможност да се ползват различните функционалности на събитието – чат в реално време, конкретни актуални оферти и персонализирано рекламно съдържание, видео срещи на живо с предварително програмирани сесии, специална функция за размяна на визитки с всички участници и посетители на събитието.

Сийка Кацарова, вицепрезидент на ESPA: Туризмът трябва да е приоритет за всяка една държава

Припомняме Ви, че HOLIDAY&SPA Virtual Show SUMMER EDITION представя над 50 хотели и комплекси, туроператори, общини и туристически райони от България, компании от Гърция и Испания, Национална туристическа организация на Сърбия.

Събитието се провежда под егидата на Министерството на туризма,

което представя България, като туристическа дестинация на национален щанд. Организатор на събитието е ПРИМ ЕКСПО в партньорство с URBO. Партньори: СЕЙБЪР БЪЛГАРИЯ, БЪЛГАРСКИ СЪЮЗ ЗА БАЛНЕОЛОГИЯ И СПА ТУРИЗЪМ, ВАРНЕНСКА ТУРИСТИЧЕСКА КАМАРА, АСОЦИАЦИЯ НА ЕКСКУРЗОВОДИТЕ В БЪЛГАРИЯ, ВАСИЛИАДИС ТРАВЕЛ.

Традиционен медиен партньор на организаторите на виртуалното туристическо изложение, които провеждат и туристическата борса „Ваканция и СПА експо“ в Интер Експо център – София, е Национална информационна агенция Bgtourism.bg.

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube.

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията