Slide
Slide

София. ScanClean се утвърди като един от най-големите и комплексни дистрибутори в областта на професионалните продукти за почистване и хигиена на световнопризнати и доказани марки като Tork, Ecolab, Diversey, Purell, Buzil,  Vileda , TTS, Rubbermaid, Vikan, Unger и др.

Вече над 18 години професионалното развитие на фирмата се базира на осъзнатия приоритет за постоянно и пряко обслужване на клиентите чрез предоставяне на правилния продукт за всяка конкретна употреба.

„Знаем, че хотелите вече не са просто място за спане.

За пътуващите хотелът играе важна роля от цялостното им пътуване. Предизвикателство, което застава пред хотелиерите е да се намери баланса между един много приятен и безопасен престой на клиента и разходите за това.

Модерната визия на санитарните дозатори и разнообразието от качествените консумативи TORK могат да отговорят на нуждите на всеки хотел и са гаранция за успешен баланс!“, споделят от компанията.

Посрещнете нуждите на целия обект с едно зареждане.

Дозиращата система Tork PeakServe® Continuous™ използва иновативни компресирани пачки от кърпи за ръце, което от една страна увеличава с 50% капацитета на дозатора, което е без аналог сред конкурентите, от друга пести място при съхранение и транспорт, а безконечното подаване предотвратява изчерпването в пикови моменти. С Tork PeakServe® Continuous™  спестявате време и труд на персонала и ускорявате обслужването на ползвателите.

И когато е време да се фокусирате върху съществените неща се приспособете към новото нормално със система за дозатори за салфетки, която пести време и повишава хигиената, гарантират от ScanClean.

Дозаторите за маса и за плот Tork Xpressnap Fit, заедно с консумативите Tork Xpressnap в бял и натурален цвят позволяват да бъде увеличена ефективността, като се намали времето за зареждане с консумативи и също така да се осигури хигиена на гостите.

ВСИЧКИ ПРОДУКТИ TORK МОЖЕ ДА РАЗГЛЕДАТЕ В  САЙТА WWW.SCANCLEAN.BG

Purell е марка номер 1 в света за дезинфекция на ръце!

„С нея ви гарантираме дезинфекция и ние. Разнообразието от дозаторни системи, създадени по иновативна технология и ефективно дозиране са решение за всякакъв тип нужди!

Дозаторите са подходящи за монтаж на стена или стойка. Разнообразие от преносими бутилки с помпа за лична или обществена употреба! Дезинфектантите са на пяна или гел!“, посочват от ScanClean.

ВСИЧКИ ПРОДУКТИ PURELL МОЖЕ ДА РАЗГЛЕДАТЕ В НАШИЯ САЙТ WWW.SCANCLEAN.BG

НАЦИОНАЛЕН ТЕЛЕФОН 0700 20 203

тел. 02 821 13 88

e-mail: office@scanclean.bg

www.scanclean.bg

ScanClean e член на Български съюз по балнеология и СПА туризъм

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube.

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията