Снимки Руслан Йорданов, Bgtourism.bg
Slide
Slide

Варна. Музеят на восъчните фигури във Варна обогати своята колекция с две нови скулптури, една от тях е фигурата на американския актьор Леонардо ди Каприо.

Днес колекцията е събрала над 70 фигури на известни личности от страната и цял свят, които са от политиката, спорта, културата …

Турски Авиолинии рестартират полетите от летище Варна

Ценната колекция е част от Ретро музея в Гранд мол Варна, който в условията на пандемия се бори да оцелее и посреща туристи, спазвайки всички необходими мерки на здравното министерството.Рамо до рамо са Ричърд Гиър и Джулия Робърт, Джошуа и Кобрата, Христо Стоичков и Георге Хаджи, Путин и Тръмп, Криско и Лили Иванова…

Две са общо новите фигури – на Леонардо ди Каприо и на Пабло Ескубар, и двамата са изваяни до последния детайл и в реален размер, копията са едно към едно от представата на туристите, която имат за тях от малкия екран.

До лятото се очаква и Шон Конъри

да допълни звездната колекция на собственика на музея Цветан Атанасов, научават ексклузивно читателите на Национална информационна агенция Bgtourism.bg.

Пускат директен полет от Варна до Дубай на 3 април

Оказа се, че Музеят на восъчните фигури в морската ни столица отвява конкурентите си от Мадам Тюсо в Истанбул и Прага, където туристите могат да видят не повече от 30 фигури и да броят по-голяма цена за вход.

Луфтханза възстановява полетите си до Варна

Пропускът у нас е 12 лева за възрастен. Пенсионерите, студентите и младежите броят по 6 лева за билет, а децата до 6 г. влизат безплатно. 20% отстъпка от цените има за групи над 10 души. Има и билети за семейства.

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във Facebook, Instagram, Telegram, LinkedIn, YouTube.

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията