Slide
Slide

Пампорово. Разходка със снегоходки организират в Пампорово на 28 февруари, съобщават от Туристическия център в красивия курорт в Родопите. Снегоходките са един прекрасен начин за преход в планината през зимата. В момента условията за зимни спортове в Пампорово са отлични. Отворени са 12 писти.

Чила Мезоси, ESPA: Отговорът на коронакризата е СПА, балнеология и здравен туризъм

снимки Pamporovo.me

Преходът в последния ден на февруари ще бъде по нов туристически маршрут, който ще бъде акцент в програмата на курорта през лятото. Пешеходната разходка в околностите на Пампорово преминава до местността „Иглата“. От нея се вижда разкрива спираща дъха гледка, която ще накара участниците да почувстват истинската магия на Родопа планина. Местата са ограничени до 10 човека, а цената за участие в инициативата е 60 лв.

Сийка Кацарова, БСБСПА: Здравният туризъм трябва да е приоритетен (видео)

Още една от многото атрактивни възможности за прекрасна зимна ваканция в Пампорово е разходка с шейна. Гостите на курорта имат възможност през един нов и различен поглед да се насладят на очарователните гледки в курорта. Шейната развива скорост до 180 км/ч, но гостите се движат със средна скорост 60-80 км по 24-километров туристически маршрут към връх Перелик, споделят от Туристическия център пред Bgtourism.bg.

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във Facebook, Instagram, Telegram, LinkedIn, YouTube.

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията