Slide
Slide

1. Туристическо изложение „Дестинация Варна“

Морската ни столица е домакин на третото издание на туристическото изложение „Дестинация Варна 2019“. Форумът се провежда в Двореца на културата и спорта и е събрал над 60 компании в сферата на туризма.

Над 60 фирми се включиха в третото издание на туристическото изложение “Дестинация Варна” 2019 (снимки+видео)

Отскочете в съботния ден до изложението, за да се запознаете с най-новите предложения, а защо не и да спечелите една от атрактивните награди: 5-звездна Нова година за двама в Astor Garden Hotel, 5-дневна ски ваканция за двама в Borovets Hills SPA Hotel, целодневен престой в термалния комплекс Аквахаус в курорта „Св.Св. Константин и Елена“, тридневен пакет за двама в хотел Черно море, бутикова вечеря за двама на стойност 100 лева в хотел Модус, вечеря за двама в Bar&Dinner, Приключенско спускане на Zip line Topola Skies за двама, 2 Ваучера за лазерна епилация на стойност 100 лв. в New Life Beauty Spa – гр. Варна, Верига магазини Зора подарява Лед Телевизор. Наградите ще се теглят събота в 13 часа.

2. Форум на българското вино DiVino.Taste – София

DiVino.Taste ще се проведе за 9-и пореден път от 22 до 24 ноември 2019г! Форумът на българското вино ще бъде още по-мащабен и всеобхватен, с още по-важна роля за винения бранш у нас.

Всеки винен познавач, ценител и ентусиаст, всеки винен професионалист ще може да се запознае с винарите и техните най-добри вина. DiVino.Taste ще ви помогне да откриете вината на над 70 български изби.

DiVino.Taste и тази година е с богата програма от майсторски класове, семинари, лекции и презентации.

Divino.Taste e най-големият форум на качественото българско вино. През последните 8 години DiVino.Taste израсна и се превърна в жива витрина на българския винарски бранш, място за среща на цялото винено общество в България и сборен пункт на идеи за развитието на бранш у нас.

Какво ще е новото през 2019? За пръв път DiVino.Taste ще заеме две големи зали, 5 и 6, на Интер Експо Център София – зала 5 ще е посветена само на българските изби и техните вина. В съседната зала 6, на разположение на изложители, партньори и посетители ще бъде обособена зона с магазин Casavino, Fine Wine Corner, пространство с удобства за разговори и почивка, а също и щандове за кафе и вода, различни деликатеси, зехтини, занаятчийски, био и натурални продукти, винени и кулинарни аксесоари и съдове, книги и списания на кулинарна и винена тематика и други.

В част от зала 6 ще бъдат изградени и залите за майсторските класове и лекциите, обединени в още по-богата и разнообразна програма с водещи личности от света на виното в ролята на лектори.

За пръв път в рамките на DiVino.Taste на 22 ноември 2019 ще се проведе конференция Българското вино в ХХI век.

3. Сватбено изложение в Хотел Астор Гардън

5-звездният хотел Астор Гардън в курорта „Св. Св. Константин и Елена“ на 23-ти и 24-ти ноември ще бъде домакин на сватбено изложение. Посетителите ще имат възможност да разгледат сватбени рокли, идеи за сватбена украса и за прекрасни местенца, в които да се проведе Вашият мечтан ден! Ще можете да си направите и пробна прическа за големия ден.

4. Международни изложби за котки в София

Наионалният музей „Земята и хората“ в София ще приеме две международни изложби на котки този уикенд. Посетителите ще могат да видят на 23 и 24 ноември, от 10 до 17 часа, различни породи котки, както и домашни котки. Най-красивите ще бъдат отличени.
В събота българският световен шампион – котаракът Банджамин, ще присъства и ще получи специална награда.

5. Турски ресторант Клас Барбекю –  уют и вкусна ориенталска кухня!

В есенните дни Ви отправяме едно неустоимо и интересно предложение – вкусен обяд, а защо не и вечеря, в ресторант Клас Барбекю. Само на 10 минути от Варна, между курортите Св.Св. Константин и Елена и Златни пясъци, се намира изискан ресторант, в който ясно се усеща топлият полъх на Ориента. Още с влизането във фойето се създава усещане за уют. Влизайки в първата зала, няма как да не се забележат уникалните интериорни решения, а прекрачвайки прага на новата елегантна зала, се пробужда естетическа наслада за всички сетива. Това е Клас Барбекю – не просто ресторант, а истинска приказка.

Нека нашето гастрономическо и естетическо пътешествие започне от традиционната зала. Топлото посрещане, уникално съчетаните ориенталски елементи, комфортът и топлината в залата създават изключително уютна атмосфера. Още от входа прави впечатление огромното барбекю насред залата, покрито с изпипани до последния детайл орнаменти.

Точно до барбекюто майстор-готвач вади изключително апетитни хлебчета директно от пещта. И тогава осъзнаваме, че сме свидетели на уникално кукинг шоу. Апетитът веднага се пробужда, последван от объркването – „Какво да си поръчам, всичко изглежда толкова вкусно?”. Каквото и да изберем, готвят го пред очите ни – от пресни, незамразени меса от животни, подбрани лично от специалист. Наблюдавайки ловките движения и техниката на главния готвач, ни става ясно, че ще вкусим от творбите на истински магьосник.

Разгледайте менюто ТУК

Телефони за резервация: + 359 882 660 847 и + 359 52 355 827

Разгледайте възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарски сайт №1 за туризъм в България ТУК

Сподели публикацията