Павлин Косев, снимка Руслан Йорданов/архив '2019
Slide
Slide

Варна. Над 60 фирми се включиха в туристическото изложение “Дестинация Варна” 2019, което се проведа в Двореца на културата и спорта в морската ни столица. В зала „Младост“ своите услуги представят хотелиери, ресторантьори, туроператори, екскурзоводи, виски учебни заведения и фирми, които са част от сферата на туризма. Третото издание се провежда от 21 до 23 ноември. По време на изложението програмата включва и много презентации от водещи компании и специалисти.

Форумът бе открит от  областния управител Стоян Пасев.

„Доста международни фирми има тази година, много бързо става популярно това събитие и Варна се превръща не само в морска, но и в туристическа столица. Ще си говорим много за всякакви дигитални въведения, които навлизат в туризма. Много от фирмите са специално подбрани основно, за да предложат нещо различно.

От конгресния център в Албена днес представиха възможностите за почивка и събития в курортния комплекс през Сезон 2020

Ние не искаме да е просто една обикновена туристическа борса, а наистина да бъдат експертни фирми, които наистина предлагат уникални продукти“, каза председателят на Асоциацията на ресторантьорите и хотелиерите във Варна Павлин Косев.

Павлин Косев пред екипа на телевизия Черно море, снимки BGtourism.BG

Туристическото експо се организира от Агенцията за маркетингови комуникации ProVox и Варненската асоциация на ресторантьорите и хотелиерите, със съдействието на Община Варна и участието на Министерството на туризма. Всеки посетител може да се включи в томбола с награди, които ще бъдат изтеглени в 13.00 ч. на 23 ноември.

Във Варна започва туристическото изложение, атрактивни награди очакват посетителите

Разгледайте възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарски сайт №1 за туризъм в България ТУК

Сподели публикацията