Slide
Slide

София. Наскоро хотел в София привлече вниманието на туристическия бранш с интересна и иновативна придобивка – „назначи“ робота „Roomy“ да обслужва и подпомага хотелските гости. Къде „работи“ Roomy? Тази година, за първи път в Европа, Best Western Premier Летище София****, „назначи“ като част от персонала на хотела – робота “ Roomy“, който обслужва и подпомага хотелските гости. Основните дейности на „Roomy“ са свързани с „Room Service“, продажба на артикули от Duty Shop в хотела, придружаване на гостите до стаята и банкетинг в конферентните зали.
Освен чрез внедряването на „Roomy“, Best Western Premier Летище София****, се грижи за доброто обслужване на гостите си и чрез успешно внедрените стандарти на добре познатия бранд за качество и банкетно и конферентно обслужване.

За първи път в България! Хотел „назначи“ робот да обслужва гоститe (снимки+видео)

BEST WESTERN PREMIER Летище София**** има привилегията да бъде в нов, модерен и различен 4-звезден хотел. Отличен избор за бизнес среща, конференция, личен празник или сватбено тържество.

Хотелът е идеално разположен в новия бизнес район на столицата. Намира се в близост до международно летище, две основни магистрали и няколко бизнес центрове като Sofia Airport Center и Търговски Център Европа (Τrade Center Europe). Стратегическата му локация, го прави предпочитан партньор за бизнеса от всички индустрии в динамичната съвременна среда.
Best Western Premier Летище София предлагаме модерен дизайн, залага на качество и стандартите. Истински новатор в бранша, който внедрява новите технологии в най – старата индустрия – hospitality industry.

Best Western Premier Летище София разполага с 160 просторни помещения – Premier King, Premier Twin и Deluxe Queen стаи, както и Бизнес апартаменти, повечето с  прекрасната гледка към Витоша.

Хотелът разполага с пет конферентни зали без архитектурни особености, просторни с високи тавани и с възможност за преустройство, и различен вид подредба, според желанието на клиента. Конферентните пространства са концентрирани на самостоятелен етаж с конферентно лоби, което с времето се е утвърдило като много подходящо за коктейли, кафе паузи и мини изложения.

Конферентния етаж е с директен достъп до стаите на гостите и паркинга. Залите са с дневна светлина, централна климатизация/отопление и добре осветени. Те са  идеалното място за провеждане на конференции, самостоятелни бизнес срещи, фирмени презентации, бизнес срещи, коктейли и сватбени тържества.

С модерен дизайн и съвременни технологии, всички зали имат оптималната цел да отговарят на нуждите на съвременния бизнес.

Хотел Best Western Premier Sofia Airport**** с удоволствие Ви представя предложението си за тематично Коледно парти „Черно и Бяло“. Вижте цялата оферта ТУК

Разгледайте възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарски сайт №1 за туризъм в България ТУК

Сподели публикацията