Slide
Slide

Атина. България е обявена за страна-почетен гост сред участниците на предстоящото международно туристическо изложение Athens International Tourism & Culture Expo (AITE) 2021, което ще се проведе от 25 до 27 ноември в Атина, съобщава GTP. Изложителите ще имат възможност да проведат B2B срещи с общо 150 участници от 40 страни, както и разговори с туристически специалисти от Гърция и чужбина.

Министерството на туризма ще се представи с информационен щанд, а сред българските участници са: Замъкът в Равадиново – Влюбен във вятъра, Рила Травел ЕООД – туроператор, Асоциация „Фестивалите в България“, Гранд хотел Банско,  Хотел Регнум – Банско, Община Банско, Профилактика, рехабилитация и отдих ЕАД.

Офлайн и онлайн щандове

След успеха на миналогодишното онлайн изложение, проведено поради пандемията на коронавирус, тази година организаторите на AITE са решили да комбинират физическото събитие с виртуален щанд, предоставяйки на изложителите редица разширени нови опции.

Осмото международно изложение за туризъм и култура в Атина ще организира международен културен форум под надслов „Гръцкото археологическо и културно наследство е полюс за международен туризъм“. Експото ще се проведе под егидата на Министерството на туризма, Регион Атика, Гръцката конфедерация на туризма (SETE) и Комитета „Гърция 2021“ и с подкрепата на Гръцката национална туристическа организация. 

Актуални покани за участия в туристически изложения

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube, TikTok

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията