Slide
Slide

София. Матрак, който деликатно разтяга гръбнака, като увеличава разстоянието между прешлените по време на сън. Тази патентована иновация на италианската марка Magniflex имаха възможност да видят и да изпробват родни хотелиери по време на конгреса на Българския съюз по балнеология и СПА туризъм.

„Моделът Magnistretch осигурява здравословна опора и възстановява междупрешленните дискове след натоварването през деня. Продуктът е съвместна разработка на италианската компания и университетите във Флоренция и Сарагоса“, сподели пред Bgtourism.bg представителят на компанията у нас Богомил Бояджиев.

BUBSPA подписа меморандум за сътрудничество с две организации

Една от най-известните фирми за матраци и възглавници на континента представи пред хотелиерите и легло, отговарящо на най-новите тенденции за оборудване на хотелските стаи.

Кметът на Разлог: Балнеотуризмът се очертава като целогодишен висококачествен продукт, който е важен не само за Общината ни, но и за държавата

„Комбинацията от дизайнерски изработена тапицирана основа за матрак и матрак с релаксиращ слой мемори пяна с обща височина над 55 см., прави леглото изключително подходящо за почивка и сън след възстановителните процедури в SPA&Wellness центровете на хотелите от този клас. Това съчетание е спечелило доверието на множество хотели от сферата на балнео, СПА и уелнес туризма в България“, посочи Бояджиев.

Той благодари на Българския съюз по балнеология и СПА туризъм за възможността да участват като партньор в Осмия годишен конгрес в Разлoг.

„Вярваме в устойчивото развитие на СПА Туризма в България и с удоволствие ще продължим сътрудничеството си с BUBSPA“, добави Бояджиев.

Сийка Кацарова: Мисията на БСБСПА е утвърждаването на България като целогодишна дестинация за високачествен балнео и СПА туризъм

Продуктите на компанията може да видите тук:
magniflex.bg
isleep.bg

*публикация

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube, TikTok

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията