Снимки Андрей Русев / Фрапорт Туин Стар Еърпорт Мениджмънт АД
Slide
Slide

Варна. Терминал 1 на Летище Варна се превърна в снимачна площадка на френския тв сериал L’Opera.

Лентата спечели награда на международния фестивал „Series Mania“ в категорията „Най-добра френска актриса“. В момента Терминал 1 не се използва, тъй като се намира в старата част на летището. Потокът от заминаващи и пристигащи минава вече няколко години през новата сграда.

Стартира онлайн игра „Символите на Варна!“

В първия ден екипът е заснел 6 сцени, а на следващия е завъртял и кадри с кацане на самолети. По време на снимките десетина пътуващи се объркали заради отворените врати на терминала и за малко не са влезли в кадрите. Представителят на летището най-учтиво ги информирал и ориентирал към многоцветния Терминал 2, където от години е единственото място за обслужване на пристигащи и заминаващи пътници.

Каква е историята на сериала?

35-годишна балетна танцьорка Зоуи от Парижката опера е достигнала върха на кариерата си, и успехът ѝ започва да вреди. За да не бъде уволнена, тя трябва да се бори срещу институциите, връстниците си и най-вече срещу самата себе си, за да получи втори шанс.

Същевременно, 19-годишната Флора, млада чернокожа танцьорка, се присъединява към екипа и има само няколко месеца, за да се докаже и интегрира.
38-годишния Себастиан е новият танцов директор, амбициозен и ярък, който се стреми на всяка цена Операта да заблести на небосвода на световния танц.

Разберете повече и гледайте първи сезон тук.

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube, TikTok

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията