Slide
Slide

Варна. По случай Световния ден на туризма – 27-ми септември, дирекция „Туризъм“ към Община Варна стартира онлайн игра „Символите на Варна“. Всеки, който желае да участва, може да сподели снимка на известни сгради, паметници или места, които са емблематични за града и с които асоциират с морската столица.

Снимките може да се качват като коментар на събитието, публикувано на фейсбук страницата на туристическия портал VISITVarna /https://www.facebook.com/events/392714039152257/ до 12ч. на 27.09.2021 г.

Победители ще бъдат първите трима, събрали най-много харесвания на своите снимки.  Първа награда е юбилеен фотоалбум „100 години Варна курортен град“ и бутилка вино от лимитираната серия по случай годишнината; 2-ра награда – раница и тениска с логото на VISIT Varna; 3-та награда – USB химикал и шоколадови изкушения, съобщават от дирекция „Туризъм“ към Община Варна.

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube, TikTok

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията