Slide
Slide

Бургас. Много настроение и най-добрите бургаски изпълнители ви очакват тази събота от 20.00 часа в Летния театър, за да изпратим заедно лятото с емоционалния концерт “Обичам Бургас“.

На сцената ще излязат Тони Димитрова, Стефан Илчев, „Петте сезона“, Кристина Дончева, Мария Цветкова, Дражо Бошнаков, Ажда Чаушева, дует „Бургас“, „Фортисимо“, Стефка Емилова, Яни Николов, Кристиан Грънчаров, Мария Гогушева, вокална формация „Морски песъчинки“ и детска вокална група „Изгревчета“.

Изключително атрактивният и колоритен спектакъл е вдъхновен от любовта и каузата да си бургазлия и е своеобразен финал на бургаското културно лято.

От сцената ще звучат най-големите хитове на бургаските звезди и стихове на обичани поети, които носят емоцията на Бургас и огромната и цветна душа на бургазлията.

Всички песни са режисирани със специална хореография, за която ще се погрижат танцова формация „Expose Team” и „XNRG crew”, Клуб по спортни танци „Бургас 1975“, Клуб по спортна акробатика „Нефтохимик – 2011“.

Спектакълът ще бъде изключително зрелищен с впечатляващо светлинно шоу.

Всеки гост на Летния театър по традиция ще получи своето знаменце с надпис „Обичам Бургас“. Публиката ще бъде участник в спектакъла.

Билети могат да се закупят от каса „Часовника“ и на място в деня на концерта.

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube, TikTok

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията