Slide
Slide

Пловдив. Андрея Андреев е новият шеф на Летище Пловдив, съобщи „Марица“. Аз съм изпълняващ длъжността до провеждане на конкурс, уточни той. „Капитанът“, както го наричат, сменя на поста Лъчезар Миленчев, който спечели конкурс за длъжността през февруари т.г. и менажираше дружеството по-малко от осем месеца.

Андрея Андреев /вдясно/ получава награда от Росен Желязков, министър на транспорта в третото правителство на ГЕРБ

Андрея Андреев вече управляваше Летище Пловдив по времето на Тройната коалиция. Бе назначен през октомври месец 2008 г. от тогавашния министър на транспорта Петър Мутафчиев. Той бе и човекът, който преряза лентата на новата сграда на аеропорта през 2009 г.

Андрея Андреев е с дългогодишен стаж в различни сфери на гражданската авиация. Бил е изпълнителен директор на Летище „Варна“. Работил е и в структурите на Международната организация за гражданска авиация (ICAO).

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube, TikTok

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията