Slide
Slide

Албена. Четвъртият сезон на хитовата семейна комедия започва тази вечер с щура ваканция в Албена. Началото на тв сериала е точно в 20 часа по Нова телевизия.

Щастие, обич и преоткриване… Това съпътстваше първата почивка на Сиромашки и Чобанови на морето. Евдокия откри Чефо, Христо и Марияна си дадоха втори шанс, Хаджикосев спечели сърцата на всички дами, а Сашко… той се забавлява безкрайно!

Намерил ли е нова страхотна оферта Пацо или този път Ицо е в основата на солените емоции, които предстоят? Много скоро зрителите ще научат!

С какви нови перипетии ще се сблъскат обичаните герои и ще успеят ли да преодолеят премеждията по пътя към така чаканата морска ваканция, зрителите ще видят в новите епизоди на сериала.

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube, TikTok

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията