Slide
Slide

Девин. Термален Аквапарк Персенк ще очаква своите гости през юни 2021 г. Водната атракция се намира в град Девин, който е четирисезонна дестинация. Аквапаркът в сърцето на красивите Родопи отвори врати през 2017 година и веднага спечели сърцата на туристите ни от цялата страна, както и от чужбина. Чист въздух, СПА хотел, термален аквапарк, много възможности за забавления и релакс, вкусни специалитети и още много екстри, се оказаха чудесната комбинация за посетителите на комплекса.

ИЗЖИВЕЙ РАЗЛИЧНОТО

В съчетание с лечебната сила на водата са и Spa процедурите, които предлагаме в Термален аквапарк Персенк ще може да се насладите на възстановяващи, лечебни и релаксиращи масажи и да отнесете у дома спокойствието и слънчевите усмивки.

При нас освен, че ще се забавлявате, ще възстановите духа и тялото си и ще усетите лековитата мощ на водата.

Това, което отличава Термален аквапарк Персенк от останалите увеселителни атракциони в страната е лечебната сила на Беденската минерална вода.

И не само това……

За да бъде почивката Ви пълноценна заповядайте в Спа Хотел Персенк с още много възможности за отдих и наслада.

СПА хотел Персенк се намира в очарователния град Девин, в сърцето на Родопите. Предлага на своите гости модерна база и отлично обслужване, както и възможността да се докоснат до величествената природа на планината на Орфей.

Стаите на СПА хотел Персенк са просторни, уютни и елегантно обзаведени. Част от тях разкриват гледка към планината, други са с изглед към красивия английски двор на хотела.

SPA Хотел Персенк 5***** | Красивото бижу на град Девин

СПА хотел Персенк 5* разполага с два ресторанта, отличаващи се със стил, изискана обстановка и предлагат богат избор от традиционна българска и родопска кухня, интернационална и морска кухня.

Кафе – сладкарница Панорама, Нощен бар и боулинг Downtown са местата, където гостите могат да се забавляват.

СПА хотел Персенк и Енотека „Малката Звезда” Ви канят също да бъдете участници в пресъздаването на една магическа история – тази за създаването на божествената напитка, наречена вино!

СПА хотел Персенк има сериозен опит в провеждането на различни по характер корпоративни и светски събития. На разположение са 3 зали с различен капацитет, според Вашето събитие.

SPA центърът на хотела е истинско бижу. За всички любители на тишината и спокойствието SPA центъра притежава комфортна зона за релакс, Сауна парк, както и  хидротерапия /плувен басейн, джакузи, детски басейн/

Още от древността термалните извори са били място за възстановяване на тялото и духа. С богатия си минерален състав Девинската минерална вода и Беденските минерални бани и лечебния ефект, който те оказват върху човешкото тяло, правят нашия SPA център желано място за лечебен отдих.

СПА хотел Персенк 5* е член на Българския съюз по балнеология и СПА туризъм

Очаквайте ни през летен сезон 2021

ТЕРМАЛЕН АКВАПАРК ПЕРСЕНК

Първият Термален Аквапарк в България се намира в град Девин, дълбоко в Родопите и красивите наши планини.

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube.

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията