Slide
Slide

София. Второто виртуално издание на Международната туристическа борса HOLIDAY&SPA EXPO ще бъде достъпно 24/7, от всяка точка на света, от 9:00 ч., на 22 април (четвъртък) до 18:00 ч. на 25 април (неделя) на https://travelmarket.bg

Входът е безплатен, с регистрация, която дава възможност да се ползват различните функционалности на събитието – чат в реално време, конкретни актуални оферти и персонализирано рекламно съдържание, видео срещи на живо с предварително програмирани сесии, специална функция за размяна на визитки с всички участници и посетители на събитието.

HOLIDAY&SPA Virtual Show SUMMER EDITION представя над 50 хотели и комплекси, туроператори, общини и туристически райони от България, компании от Гърция и Испания, Национална туристическа организация на Сърбия.

Събитието се провежда под егидата на Министерството на туризма,

което представя България, като туристическа дестинация на национален щанд.

В две изложбени зали са събрани персонализираните виртуални щандове, а в съпътстващата програма е в хибриден формат – на живо в нашето студио и чрез видео стрийминг се провеждат онлайн дискусии и фирмени презентации, фокусирани върху предизвикателствата, непрекъснато променящите се потребности на пазара, тенденциите и иновациите в туристическия бранш.

Ще чуем мнения, предложения и работещи решения от представители на бизнеса, на браншови организации, висши и средни професионални училища за проблемите с КАДРИТЕ В ТУРИЗМА. Дискусията е организирана от Варненска туристическа камара и Икономически университет – Варна.

Ще поговорим за ОБЕКТИТЕ НА КУЛТУРНО-ИСТОРИЧЕСКИЯ ТУРИЗЪМ, за проблемите и възможностите пред културния туризъм, за политиките, стратегията и подхода към националните ценности, за инфраструктурата, реалната достъпност до забележителностите, липсата на информация и неубедителната комуникация, с експерти в областта на туризма, туроператори и екскурзоводи, на културното наследство, археологията и др.

Тази година два форума в сферата на туризма си подават ръка и се провеждат паралелно във Варна и София – 14-ти ЧЕРНОМОРСКИ ТУРИСТИЧЕСКИ ФОРУМ и HOLIDAY&SPA Virtual Show Summer Edition.

Чрез нашият виртуален мост посетителите в двата форума ще могат да проследят събитията, да се срещнат с професионалисти, да се запознаят с предложенията на компании за предстоящия сезон.

Отново сме партньори на вторият конгрес на университети от Югоизточна Европа и Азия – ИНТЕЛИГЕНТНА ДЕСТИНАЦИЯ ЗА КУЛТУРА, ТУРИЗЪМ, МЛАДЕЖ, ИЗКУСТВЕН ИНТЕЛИГЕНТ И БЛОКЧЕЙН ТЕХНОЛОГИИ, и втората международна конференция за култура, туризъм, младеж, изкуствен интелект и блокчейн технологии на тема: «ОБРАЗОВАНИЕТО В ГЛОБАЛНИЯ СВЯТ НА НОВИТЕ ТЕХНОЛОГИИ», организирани от УниБИТ, КОНФЕДЕРАЦИЯТА НА БЪЛГАРСКИЯ ТУРИСТИЧЕСКИ БИЗНЕС, НАЦИОНАЛНИЯ БОРД ПО ТУРИЗЪМ и БЪЛГАРСКИЯ ТУРИСТИЧЕСКИ СЪЮЗ

След приключване на HOLIDAY&SPA Virtual Show SUMMER EDITION, цялото съдържание ще остане достъпно онлайн до 30 юни 2021 г.

Така разширяваме възможностите на участниците за продължено рекламно присъствие и даваме шанс на посетителите да намерят важна информация и контакти.

В безопасна среда, с богати формати на съдържанието и обособени функционални зони, без ограниченията на физическото пространство, посетителите ще се запознаят с конкретни актуални оферти и персонализирано рекламно съдържание;

Всички оферти, предлагани от участниците в събитието, могат да бъдат открити, освен на щандовете на участниците и в зоната Travel Market, събрани на едно място, с възможност за търсене по различни критерии.

И накрая – не пропускайте Виртуалното кафе, където всеки има възможност да спечели съвсем реални награди, осигурени от организаторите и партньорите на HOLIDAY&SPA Virtual Show.

Организатор на събитието е ПРИМ ЕКСПО в партньорство с URBO.

HOLIDAY&SPA Virtual Show SUMMER EDITION се провежда под егидата на Министерство на туризма на Република България

Партньори:

СЕЙБЪР БЪЛГАРИЯ

БЪЛГАРСКИ СЪЮЗ ЗА БАЛНЕОЛОГИЯ И СПА ТУРИЗЪМ

ВАРНЕНСКА ТУРИСТИЧЕСКА КАМАРА

АСОЦИАЦИЯ НА ЕКСКУРЗОВОДИТЕ В БЪЛГАРИЯ

ВАСИЛИАДИС ТРАВЕЛ

Традиционен медиен партньор е Bgtourism.bg.

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube.

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията